Тернопілля: пріоритетні цілі розвитку затвердили на Чортківщині

Тернопілля: пріоритетні цілі розвитку затвердили на Чортківщині

26.01.19 15:40 0 801
У рамках робочої поїздки голова Чортківської райдержадміністрації Оксана Чайчук відвідала Заболотівську, Капустинську та Милівецьку сільські ради, де зустрілася з активом громади.

Зібрання відбулося за участі провідного спеціаліста відділу прийому та прийняття рішень управління соціального захисту населення райдержадміністрації Марії Присяжної, секретарів сільських рад, представників культури, медичних працівників, директорів загальноосвітніх шкіл, місцевих депутатів та мешканців сіл. Предметом обговорення стали питання соціально-економічного та культурного розвитку сіл за період 2018 року та найближчі плани для роботи.

На зборах жителі села вирішували різні питання життєдіяльності громади. На початку зустрічей сільські голови підбили підсумки роботи за минулий рік. Опісля повідомили про пріоритетні плани розвитку населених пунктів на найближчі три роки.

Спільно з жителями сіл визначили основні завдання, які в найближчий період реалізуватимуться у кожному з населених пунктів, а саме: визначено: ремонт та освітлення доріг сіл Капустинці, Заболотівка, Милівці; заміна дверей та перекриття даху школи у Заболотівській ЗОШ І-ІІ ступенів; завершення вуличного освітлення центральних доріг сіл; заміна дверей до ФАПу села Капустинці та поточного ремонту клубу.

В ході поїздки Оксана Чайчук поспілкувалася з активом району та проінформувала присутніх про те, що вдалося зробити в районі у 2016-2018 роках у галузях промисловості, сільського господарства, медицини, освіти. Акцентувала увагу на тому, що за останніх три роки в Чортківському районі реалізовано багато проектів, що дало можливість покращити об'єкти соціальної інфраструктури, стан промислового виробництва, експорт продукції за кордон.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: У міській раді ...
Наступна новина: В Тернополі на бульв. ...

КОМЕНТАРІ