На Тернопіллі у Зборівському районі громада продовжує визначати перспективи розвитку

На Тернопіллі у Зборівському районі громада продовжує визначати перспективи розвитку

26.01.19 13:03 0 540
Виїзна робоча група на чолі з головою Зборівської РДА Ігорем Яворським, що займається розробкою плану перспективного розвитку району на 2019-2021 роки, побувала на території Беримівської сільської ради, де зустрілася з активом громади.

Керівник району презентував відео про роботу Тернопільської обласної державної адміністрації та Зборівської районної державної адміністрації, що містить заходи стосовно забезпечення реформ та децентралізації влади та пріоритети розвитку району в усіх галузях.

Начальник управління соціального захисту населення Світлана Мелих проінформувала присутніх про зміни у порядку надання субсидій- монетизація та про розміри та види державної допомоги у 2019 році, а також про зміни у фінансувані для осіб з інвалідністю.

Сільський голова Михайло Владика доповів про свою роботу. Зокрема, у 2018 році було зроблено капітальний ремонт покрівлі будинку культури в с. Беримівці (80640 грн.), ремонт доріг (29880 грн.), вуличне освітлення (99612 грн.), а також благоустрій сіл Беримівці та Кудинівці.

Найактуальнішими питаннями перспективи розвитку села на 2019- 2021 роки було визначено: ремонт дороги; відновити частково вуличне освітлення; підтримка закладів охорони здоров'я.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ваниль vs ванилин: что ...
Наступна новина: Перше в Україні відділення ...

КОМЕНТАРІ