Мікропозики в МФО,переваги перед банками

Мікропозики в МФО,переваги перед банками

27.01.19 19:14 0 1637

Мікро фінансова організація (МФО) - це небанківська установа, яка видає невеликі позики фізичним і юридичним особам. Такі організації легко розпізнати на вулицях міст України, або знайти в інтернеті, за запитами: «Кредит до зарплати», «Готівкові терміново», «Позики за паспортом», «мікропозик на карту за 15 хвилин», «Швидкі гроші», «Онлайн кредити без відмови» і т. д.

Нерідко люди стикаються з ситуаціями, коли їм терміново потрібні гроші, але немає можливості взяти в борг їх у знайомих або родичів. У таких випадках звернення в банк не вирішить проблему, оскільки для того щоб оформити кредит, необхідно зібрати величезну кількість довідок, потім чекати ще кілька днів, поки заявка буде схвалена. І немає гарантії, що відповідь буде задовільним.

Куди звернутися за грошима?

Потрапивши в скрутне фінансове становище, можна звернутися за допомогою в мікрофінансову організацію (МФО). Послуги мікрокредитування сьогодні затребувані, як ніколи раніше, тому їх надають багато фірм (до речі, підібрати собі МФО можна на сайті https://creditpapa.com.ua). Люди все частіше намагаються отримати кредит саме в таких компаніях, оскільки процедура по його оформленню максимально спрощена, а самі фірми не пред'являють до клієнтів жорстких банківських вимог.

Переваги мікропозик в мікрокредітной організації

Оформлення позик в мікрокредітних фінансових організаціях володіє такими перевагами:

  1. Загальна доступність. Це основна перевага подібної послуги. Оформити терміновий кредит можуть ті люди, які через різні обставини не мають можливості взяти його в банку. Нерідко ці випадки обумовлені негативною кредитною історією клієнта, тим, що він не має формального трудового контракту, і іншими обставинами. Все це важливо і для МФО, однак не є основним фактором.
  2. Економія часу. Якщо людина намагається отримати мікропозик в МФО, то кошти йому необхідні терміново. В даному питанні мікрофінансових організація задовольняє надії клієнта, як не можна, краще. Анкета, яку заповнює позичальник в онлайн-режимі, вивчається менеджерами компанії максимум кілька годин. Якщо вона буде схвалена, то людині протягом одного дня гроші надходять на рахунок.
  3. Індивідуальний підхід. На відміну від банку МФО має індивідуальний підхід до кожного позичальника. З огляду на потреби людини, організація пропонує йому яку-небудь програму позики з конкретним розкладом платежів. Своїм клієнтам компанія дозволяє погашати кредит частинами або віддати його раніше, ніж потрібно згідно з графіком.
  4. Сумісність класики та інноваційних технологій. МФО вдається вдало поєднувати традиційний підхід до видачі кредитів та інноваційні тенденції. Оформити заявку можна або по телефону, або за допомогою інтернету.

Висновки

Кредити від мікрофінансових організацій - це дуже зручно: гроші може зайняти будь-яка людина з різним ступенем доходів. У порівняльній таблиці МФО ви зможете підібрати вигідні умовах і відразу подати заявку на отримання кредиту. У таблиці вказані актуальні ставки, терміни і сума першого і повторного кредиту. Для оформлення заявки необхідно мати під рукою паспорт і ідентифікаційний код.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги подобової оренди
Наступна новина: SEO: основні плюси та мінуси

КОМЕНТАРІ