ТОП можливостей тижня: конкурси,гранти та навчальні програми

ТОП можливостей тижня: конкурси,гранти та навчальні програми

29.01.19 10:58 0 998
Якщо Ви спрямовані на розвиток власної організації та громадянського суспільства в цілому, запрошуємо ознайомитися з добіркою можливостей: гранти, конкурси та навчальні програми.

Друга хвиля спеціальної програми «Школа 3.0. Об'єднані громади»

Центр інноваційної освіти Про.Світ оголошує набір на другу хвилю спеціальної програми для об'єднаних територіальних громад в рамках проекту Школа 3.0.

Спеціальна програма Школа 3.0. Об'єднані громади орієнтована на розвиток автономії шкіл та їх організаційної культури. Програма впроваджується за підтримки U-LEAD with Europe.

Участь у програмі беруть не окремі школи або їх представники, а об'єднана територіальна громада.

ВАЖЛИВО! Учасниками мають бути ОТГ, які утворилися до червня 2018 року і мають не менше 5 тисяч населення. Якщо ви подавалися на першу хвилю і вже заповнювали таку анкету, то на другу подаватися не потрібно.

Дедлайн - 4 лютого.

Деталі - https://www.prostir.ua/?grants=druha-hvylya-spetsialnoji-prohramy-shkola-3-0-objednani-hromady.

Курс з авторського права для журналістів

Центр демократії та верховенства права оголошує набір слухачів на дистанційний курс з авторського права для журналістів. Навчання в рамках курсу триватиме у лютому-квітні 2019 року.

Слухачами дистанційного курсу можуть стати журналісти, редактори ЗМІ, працівники прес-служб, громадські активісти, що працюють з контентом, та студенти і викладачі факультетів журналістики. Для участі у відборі потрібно заповнити онлайн-анкету до 1 лютого 2019 року включно.

Курс проводиться завдяки фінансовій підтримці Швеції.

Представництво ЄС підтримає 20 проектів євроклубів

Якщо Ви належите до євроклубу та маєте ідею проекту на євротематику, яку хочете втілити, Представництво ЄС запрошує долучитися до конкурсу проектів серед євроклубів України.

20 євроклубів-переможців отримають консультаційну, інформаційну та організаційну підтримку для втілення ідеї свого проекту в життя та будуть запрошені на Форум мереж ЄС у вересні-жовтні 2019 року.

Загальна тема конкурсу: «Як рух України до ЄС змінює нашу країну?».

Представництво ЄС обере найкращі 20 проектів та допоможе у їх реалізації! До того ж, це чудова можливість налагодити співпрацю з іншими євроклубами та мережами ЄС в Україні.

Долучайтеся!

За додатковою інформацією звертайтеся по телефону (063) 786 45 94, пишіть на e-mail ask@euroquiz.org.ua та дивіться на сайті https://euroquiz.org.ua/euroclubs/proj-contest.

Міні-гранти для місцевих медіа

Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) запрошує редакції місцевих медіа взяти участь у конкурсі міні-грантів в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Якщо ваша редакція має ідею – як зробити корисний сервіс для громади, відкрити нову рубрику, створити дискусійний клуб, або щось інше, ще більш необхідне – неодмінно подавайте вашу ідею на цей конкурс.

Деталі -

http://www.uapp.org/news_uapp/13917.html?fbclid=IwAR0ciB-GypQn7gsqxX_rpe3pAq_z7BHfCNbKUQ9CChvtEcwlRI3EcxuwH4Y.

Корпус миру США відновлює прийом заявок щодо співпраці

Американське урядове агентство Корпус миру США в Україні вкотре оголошує конкурс з пошуку приймаючих організацій для американських волонтерів з проекту «Розвиток громад».

Приймаючою стороною можуть виступати органи місцевого самоврядування та громадські або благодійні організації. Співпраця триватиме впродовж двох років з жовтня 2019 по жовтень 2021.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: майже 383 ...
Наступна новина: Лише 5,5% шкіл Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ