Miloan: Огляд сервісу

Miloan: Огляд сервісу

29.01.19 19:57 0 1037

Miloan - це мікро-кредитна фінансова організація, яка була заснована в 2016 році. З її допомогою можна отримати до 3000 гривень на карту на строк до 30 днів. Сервіс працює з українськими громадянами. Компанія позиціонується як максимально швидке вирішення базових фінансових потреб. Її послугами доцільно користуватися, якщо потрібно оперативно позичити декілька тисяч до зарплати. Більш детальну інформацію та відгуки про сервіс можна прочитати на сайті https://creditonline365.com.ua/katalog/miloan.

Особливості сервісу

Ще до реєстрації та заповнення особистої інформації користувач може побачити, яку суму потрібно буде повернути. Зробити це можна за допомогою калькулятора на головній сторінці сайту. Якщо умови надання позики підходять, перейти до етапу реєстрації можна прямо з інтерфейсу кредитного калькулятора.

Для отримання кредиту потрібно ввести паспортні дані, вказати соціальний статус, завантажити скани паспорта і очікувати. Кредитний відділ приймає рішення про видачу або відмову від 1 до 15 хвилин. Після розгляду заявки клієнт отримає сповіщення на телефон, а гроші (в разі позитивного результат) відразу ж приходять на банківську карту.

Відмітна особливість сайту - обробка запитів на позики до 1000 гривень здійснюється в автоматичному режимі. Водночас, за інформацією з офіційного сайту, позики часто видаються людям з поганою кредитною історією, які за останні 6 місяців справно сплачують щомісячні платежі.

Як взяти кредит?

Якщо ви не зареєстровані на сайті, налаштуйте параметри кредиту в калькуляторі на головній сторінці. Вкажіть суму позики і термін її погашення. Якщо ви вже маєте обліковий запис, увійдіть в особистий кабінет і налаштуйте аналогічний калькулятор там (інакше вас перекине на сторінку реєстрації).

Заповніть персональні дані. На цьому етапі вас попросять завантажити електронну копію паспорта (головний розворот і прописка), серію і номер, кількість дітей, сімейний статус та інші дані.

Якщо ви вирішите змінити суму позики до моменту його оформлення, зробіть це в правій частині сторінки.

На наступному етапі система попросить ввести інформацію про ваш адресу і поточному місці проживання. Якщо ви проживаєте за пропискою, залиште галочку «офіційна реєстрація за іншою адресою» порожній.

На сторінці, потрібно заповнити анкету, пов'язану з вашим соціальним статусом: наявність автомобіля і нерухомості, щомісячні витрати і доходи. Також потрібно вказати контактні дані двох людей, які можуть підтвердити інформацію про вас. Вони ж є формальними поручителями.

Якщо ви все зробили правильно, відкриється віконце з проханням очікувати рішення по заявці. Оновлення сторінку через кілька хвилин (до 15) - оповіщення буде виведено в особистому кабінеті. Або ж чекайте смс-повідомлення. При схваленні позики зайдіть в електронний кабінет і вкажіть номер банківської карти, на який хочете отримати гроші. Кошти будуть відправлені через кілька хвилин.

Якщо вам потрібно знайти пару тисяч за короткий термін, скористайтеся послугами Miloan. Це простий, безпечний і надійний сервіс зі зручним інтерфейсом і простим механізмом отримання позики.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Одежда женская: как,где и ...
Наступна новина: Как выбрать дверь в ванную?

КОМЕНТАРІ