Торгівля криптовалютою (трейдінг): що потрібно знати?

Торгівля криптовалютою (трейдінг): що потрібно знати?

30.01.19 01:18 0 1352

Сьогодні доступні три різновиди заробітку на криптовалюті, а саме: інвестиції, майнінг і трейдинг. Перші 2-ва розглядати ми не будемо, через підвищені ризики та складність. А зупинимся на останньому. Трейдинг криптовалютами представляє собою відкриття спекулятивних позицій на купівлю / продаж токена конкретної криптовалюти, тобто ви можете заробити безпосередньо на зростанні чи падінні його курсу.

Криптовалютная біржа: що це?

Найпоширеніший спосіб трейдинга - це торгівля на біржі криптовалют (наприклад, тут). Вони містять всі необхідні для трейдера інструменти, дозволяють відстежувати курс і історію угод, розміщувати та викуповувати ордера, поповнювати і виводити капітал. Вибираючи криптовалютну біржу, слід звернути увагу на наступні чинники:

  1. Обсяги торгів біржі. Для здійснення швидких операцій рекомендується вибирати біржі з високим обсягом торгів.
  2. Підтримка та інтерфейс. Криптовалютная біржа - основний інструмент трейдера. Вона повинна бути зрозумілою і зручною для роботи.
  3. Зручність та доступність. Способи поповнення та виведення коштів повинні бути доступними для трейдера.
  4. Торгові пари. На біржах торгуються не всі криптовалюта, і навіть торгові пари популярних альткоінов можуть відрізнятися. Деякі платформи надають можливість здійснювати операції між фіатнимі валютами і криптовалюта, деякі обмежуються тільки цифровими угодами. Вибираючи біржу, обов'язково вивчіть представлений на ній парний трейдинг криптовалюта.

Вибирайте тільки перевірені сайти з високим захистом користувачів. Якщо на торговій біржі представлені не всі пари криптовалют, що вас цікавлять, то можна використовувати декілька найбільш підходящих варіантів, а потім переказувати кошти між біржами за допомогою транзакцій на внутрішні гаманці.

Висновки

Трейдинг криптовалютами надає широкі можливості для заробітку. Почати торгувати на біржі можна з мінімальних вкладень, але для прибуткової торгівлі доведеться докласти чимало зусиль і приділяти час глибокому аналізу ринку в цілому та криптовалют, зокрема.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: 7 основних переваг оренди ...

КОМЕНТАРІ