7 основних переваг оренди квартири в Кишиневі подобово

7 основних переваг оренди квартири в Кишиневі подобово

30.01.19 01:31 0 1653

Сучасний ринок нерухомості рясніє всілякими повідомленнями про надання послуг короткострокової оренди квартир. Але невже подібні послуги дійсно так затребувані, і чи не простіше знімати готельні номери, в яких може бути більш комфортно і безпечно?

Але статистика говорить про те, що подобова оренда квартир дійсно вигідна як тим, хто знімає, так і тим, хто здає. І, як відомо, попит народжує пропозицію. Щодня величезна кількість людей в Кишиневі хочуть зняти квартиру на добу, серед них - туристи і відрядні люди і просто гості міста. І основний критерій, яким керуються орендарі, це можливість заощадити кошти і наявність домашнього затишку в орендованій квартирі. Але існують й інші переваги, про які нам розповість співробітник сайту https://cityimobil.md/, на якому безпосредньо можна орендувати або купити квартиры в Кишиневе.

Переваги орендованої квартири:

  1. Спокійні і комфортні умови проживання, пов'язані з максимальною наближеністю інтер'єру квартири до домашньої обстановки. Така перевага часом є визначальним обставиною для сімей, які подорожують зі своїми маленькими дітьми при виборі квартири з подобової орендною платою.
  2. Повна відсутність типових готельних правил. Орендарі мають право приходити і йти з квартири тоді, коли їм цього захочеться.
  3. Господар квартири надасть вам найбільш повну та детальну інформацію про найманому житлі.
  4. У подобово орендованій квартирі можна самостійно готувати їжу на відміну від готелів, де їжу доведеться замовляти з ресторану втридорога. Квартири мають всю необхідну побутову техніку і посуд. І таким чином, можна значно заощадити фінансові кошти, якщо ще і продукти купувати самостійно.
  5. На відміну від готельних номерів в знімну квартиру можна запросити гостей.
  6. Завжди можна поговорити з власниками квартир про особливості приїзду і від'їзду з міста, вони з полюванням підкажуть всю необхідну інформацію. Це особливо важливо тим людям, які не знають міста, його плану і особливостей.
  7. Площа орендованої квартири в переважній більшості випадків завжди виявляється більше загальної площі готельного номера. Крім того подобова оренда квартири вигідна тим, хто на момент приїзду не може точно визначитися, скільки часу вони проведуть в місті. Не завжди готелі надають номери на 1-2 дня. І тому наймана квартира - це кращий вибір.

Деякі власники мають кілька квартир, що надаються орендарям, розташованих в різних частинах міста. Наприклад, якщо ви приїхали на екскурсії або подивитися місцеві визначні пам'ятки, можна попросити надати вам квартиру в безпосередній близькості від культурних та історичних пам'яток. І навпаки, діловим і відрядження людям цілком комфортно буде в квартирах, розташованих в тихих спальних районах Кишинева, таких як Ботаніка. У розпорядженні власників знімних квартир з добовою орендою є житло елітного класу і преміум-класу і навіть пентхауси, за ціною значно відрізняються від аналогічних готельних варіантів.

Крім того вам можуть надати можливість попереднього бронювання квартири через інтернет і можливість користуватися різними бонусами і знижками. Адже власники завжди намагаються надати своїм клієнтам високий рівень сервісу і прекрасні умови проживання в будь-якому вигляді знімного житла, будь то елітні квартири, пентхауси або стандартні квартири.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Торгівля криптовалютою ...
Наступна новина: Чернігів модернізує свої ...

КОМЕНТАРІ