Футбольна форма: з чого складається і як вибрати?

Футбольна форма: з чого складається і як вибрати?

30.01.19 20:07 0 1755

Часом здається, що футбольної екіпіровки приділяється більше уваги ніж техніки гри, хоча, можливо, це тільки здається. Проте, навіть почати навчатися грі в футбол сьогодні практично неможливо без повного «обмундирування» - професійної футбольной экипировки, тому, загляньте в каталог інтернет-магазину https://playfootball.com.ua/, якщо маєте намір віддати своє дорогоцінне чадо на футбол. Не завадить мати форму і майбутнім футболістам, які прийняли таке рішення самостійно-свідомо.

Що таке футбольна форма?

Коли мова заходить про футбольну екіпіровку, то першими згадуються бутси, проте, крім спеціального взуття в комплект повинні входити: футболка, гетри та труси, а також по щитку на кожну ногу. До речі, це літній варіант футбольної форми, для гри в прохолодну або навіть холодну погоду у спортсмена повинні бути кальсони, або вовняну білизну, або так звані «підтрусники», шапка і рукавички.

Крім футбольна екіпіровка неодмінно повинна відповідати певним вимогам і бути практичною, зручною, якісною, надійною і безпечною. У каталозі магазина «PlayFootball» можна вибрати і купити футбольну форму, як дорослих і дітей, для гри в аматорський і професійний футбол.

Як вибрати футбольну екіпіровку?

Почнемо з футболки, яка обов'язково повинна підбиратися за розміром, бути виготовленої з практичного матеріалу, який не сковував би руху спортсмена в процесі гри. Футбольна футболка (масло масляне) повинна вбирати вологу, витримувати кілька десятків циклів прання, і бути відповідною по сезону.

Футбольні труси повинні відповідати тим самим вимогам, що пред'являються до футболці, і підбираються вони, як правило, до неї за кольором. Те ж саме можна сказати і про кальсонах, і про підтрусники, хоча обов'язковими елементами екіпіровки вони не є.

Гетри, обов'язково повинні щільно прилягати до гомілки і утримувати зашиті щітки, що цілком очевидно, однак, більше питань викликає їх товщина: дуже товсті гетри знизять чутливість, занадто тонкі - не зможуть увібрати всю вологу, так що вибирати краще «золоту середину».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як підібрати тюль до штор?

КОМЕНТАРІ