Обдаровані діти області є призерами всеукраїнських та міжнародних конкурсів

Обдаровані діти області є призерами всеукраїнських та міжнародних конкурсів

31.01.19 10:32 0 514
На Житомирщині обдаровані діти здобувають перемоги у різних наукових та творчих конкурсах. Про це, як визнання фахової роботи педагогів, говорили під час розширеної колегії управління освіти і науки ОДА.

Під час колегії начальник управління освіти і науки ОДА Лариса Шевчук наголосила, що важливою складовою роботи вчителів є підготовка учнів до участі у різних міжнародних та всеукраїнських конкурсах та олімпіадах. Минулого року школярі області показали гарний рівень знань та здобули перемоги у різних наукових та творчих конкурсах.

Так у 2018 році школярі області брали участь у 19 учнівських предметних олімпіадах. 7 учнів брали участь у Міжнародному мовно-літературному конкурсі ім. Т. Шевченка, 15 учнів області вибороли перемогу у Всеукраїнському конкурсі за програмою МАН, 28 школярів перемогли у Всеукраїнських предметних олімпіадах, 9 дітей стали першими у Міжнародному конкурсі з української мови ім. П. Яцика, 2 учнів переможці у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості.

У 2017-2018 навчальному році обдарована учнівська молодь Житомирської області отримує такі стипендії: 1 учень – стипендію Кабінету Міністрів України;

4 учнів – стипендію Президента України; 8 школярів – стипендії голови обласної державної адміністрації та 3 учнів – стипендії обласної ради.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ