5 переваг брендового одягу

5 переваг брендового одягу

31.01.19 01:02 0 1503

Багато споживачів середнього достатку сприймають брендовий одяг, як надмірність, данину моді, нераціональне використання коштів, коли ти платиш за ім'я, а не за потрібну річ. Насправді все не зовсім так. Попри високу вартість, брендовий одяг має безліч переваг, які з лишком покривають витрачені на нього гроші. Далі, ми розглянемо головні з них, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину брендового одягу від українського виробника "Емілі": https://emili.com.ua/.

Висока якість матеріалів

Перш ніж приступити до створення нової колекції, дизайнери найретельнішим чином вибирають матеріал. Світовий тренд - використання натуральних, екологічних тканин. Для роботи відбираються самі бездоганні зразки, які неодноразово тестуються і проходять ретельний контроль. Найбільш педантично перевіряються шкіра, хутро, шерсть, кашемір, тканини зі штучних матеріалів. Наприклад, якщо ви купите брендовий гірськолижний костюм, то можете бути впевненими, що ви гарантовано захищені від агресивних погодних умов, а заняття спортом принесе вам справжнє задоволення.

Довговічність

Ця перевага випливає з якості використовуваних матеріалів і фурнітури, а також з суворого контролю процесу виробництва продукції. Брендову річ приємно взяти в руки, в ній продумані найдрібніші деталі, з вивороту вона не менш красива, ніж зовні. Після неодноразових прань вона не втрачає форми, кольору, не виходить з ладу фурнітура. Якщо ж це не ультрамодна модель, а спокійна класика, то будь-яку річ можна носити кілька сезонів. За рахунок якості та довговічності до брендовому одягу варто ставитися як до інвестиції в імідж.

Бездоганний стиль

Розробляючи концепцію нової колекції, дизайнери приділяють величезне значення не тільки красі ліній, але і зручності виробів. Брендовий одяг завжди ідеально сидить, дивним чином приховує недоліки фігури та практичний під час носіння. За уявною простотою ховаються місяці кропіткої роботи, майстерність крою, продуманість конструкцій. Як стрижка, виконана професіоналом, хороша навіть без укладання, так і брендовий одяг сидить на клієнті ідеально, незалежно від особливостей фігури.

Ексклюзивність

В одязі визнаних світових брендів ви будете почувати себе унікальним. Імовірність того, що в офіс або на службу колеги прийдуть в однакових блузках, практично виключається. Дорогий, красивий, якісний одяг без слів вказує на статус, достаток, положення та створює імідж успішної людини з гарним смаком.

Не завжди висока ціна

Справжні цінителі брендового одягу знають, що за якість доводиться платити, але не всякий одяг коштує цілий статок. Модні будинки, шоу-руми, монобрендові магазини часто влаштовують розпродажі, на яких окремі речі з тогорічних колекцій можна придбати з 10-30 % знижкою від їх первісної вартості.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ