Як вибрати юриста?

Як вибрати юриста?

31.01.19 15:50 0 988

Правильний вибір юридичних послуг відрізняється кардинально від вибору будь-яких інших послуг. Помилки у виборі таких послуг можуть стати причиною виникнення негативних наслідків, які, як правило, необоротні.

Далі, ми розглянемо основні моменти на які слід звернути свою увагу при виборі юриста, а розповість нам про це Калашник Ярослав - керівник компанії "Абсолютний закон", в якій ви безпосерендьо можете замовити послуги юриста в Харькове.

Перший контакт

Юристи часто недооцінюють важливість саме першого контакту, особливо якщо йдеться про телефонну розмову. Звичайно, скласти своє враження про фахівця поговоривши з ним по телефону, просто неможливо, але якщо навіть при першій розмові юрист або адвокат не може зв'язно дати коротку відповідь на поставлене Вами питання, тоді це має Вас насторожити.

Перша зустріч - саме особистий вербальний контакт дасть Вам можливість оцінити всі переваги і недоліки юриста. Зверніть увагу на офісне приміщення, в яке Вас запросив юрист, зверніть увагу на наявність літератури чи іншої документації. Відсутність навіть невеликої робочої обстановки повинно насторожити потенційного Клієнта. Чистота робочого місця і його порожнеча це кардинально різні речі, адже порожнеча може означати відсутність у даного фахівця будь-яких справ взагалі.

Стиль поведінки юриста

рист повинен вміти слухати, а й повинен вміти вчасно поставити розмови певний тон. Погано коли юрист мовчить і погано коли надмірно балакуча. Все повинно бути в міру.

Ціна

Дуже часто цінова політика відіграє вирішальну роль у виборі того чи іншого фахівця. Не бійтеся питати, скільки коштують юридичні послуги, але при цьому, слід з розумінням, відноситься до того, що не завжди при першій бесіді юрист зможе підсумувати остаточну вартість улуг. Не розуміючи обсягу майбутньої роботи, неможливо адекватно оцінити вартість юридичних послуг.

Мотивація

Вважаю, що незалежно від обраної Вами форми і порядку оплати, повинна бути передбачена фора мотивації юриста. У класичному розумінні Мотивація ЕО беззастережне обіцянку, яке закріплене в договорі про фінансову винагороду в разі досягнення юристом бажаного для Клієнта результату. Мотивація - це двигун роботи будь-якого юриста.

Договір

Не бійтеся вимагати укладення з Вами договору. Небажання юриста або адвокат укласти з Клієнтом договір-автоматично означає приховану загрозу для Клієнта. Адже якщо все саме так, як говорить і обіцяє Вам юрист, то він повинен без проблем закріпити ці зобов'язання в письмовій формі.

Висновки

Кожен з нас щодня виступає в ролі споживача товарів або послуг. Якщо з вибором матеріальних предметів все більш мене зрозуміло, то, як правильно, вибирати послуги залишається загадкою. Клієнти, друзі і просто знайомі дуже часто розповідають про свій досвід у виборі юридичних послуг. Іноді, навіть найкраща рекомендація не приносить бажаного результату, а один твоїх знайомих, він же юрист, просто не виконує взятих на себе зобов'язань.

У зв'язку з цим хочеться порекомендувати, всім споживачам юридичних послуг не бояться вибирати ісполнітеля- юриста або адвоката. Повірте, тільки та компанія, яка працює на ринку сумлінно і не тільки дає обіцянки, але і втілює в життя, зможе надати якісні юридичні послуги.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Поради щодо вибору ...
Наступна новина: Египет – страна ...

КОМЕНТАРІ