Переваги професійних пральних машин

Переваги професійних пральних машин

31.01.19 21:56 0 1107

Пральною машиною автоматом вже нікого не здивуєш, навіть найбільш просунуті моделі сприймаються, як належне. Наявність підсвічування бака, автоматичне зважування, для прання використовується інноваційні технології прання, ергономічний дизайн - все це характерно для сучасної машини автомат.

Але чому тоді професійні пральні машини відрізняються від звичайних побутових? Може замість побутової машини поставити вдома надійну професійну, яка буде служити десятки років, у чому її переваги та чи є у неї недоліки? На ці питання, ми дамо відповідь, а допоможе нам в цьому співробітник компанії "Laundry Service": https://laundry-service.com.ua.

Сфера використання

Професійна пральна машина застосовується в різних сферах діяльності людини. І це не тільки пральні, куди білизну можуть привозити з різних місць і люди з дому в тому числі. Професійні машинки використовують:

  1. В готелях, причому навіть в невеликих за розміром готелях установка такої машинки тільки підкреслить рівень сервісу. Крім цього, набагато вигідніше прати прямо на місці, організувавши міні-пральню в підсобному приміщенні. Постільна білизна буде завжди бездоганно чистим, та й речі постояльців можна буде прати за окрему плату при необхідності.
  2. В пральнях самообслуговування, які останнім часом організують в котеджних селищах.
  3. В ресторанах, як необхідність виконання вимог санітарних норм, а також з метою створення серйозного і відповідального бізнесу. Щоденне прання столової білизни дозволить завжди тримати в чистоті банкетні зали та кухню.
  4. На харчових підприємствах, наприклад, завод з переробки м'яса, хлібокомбінат, молокозавод, кондитерська і т. д. Установка професійної пральної машини на виробництві вигідніше співпраці з хімчисткою.
  5. В салонах краси та перукарнях.
  6. В пологових будинках і лікарнях.

До відома! При невеликих обсягах підприємства замість професійної пральної машини, там, де обсяги прання не значні, можна встановити напівпрофесійну машину автомат.

Переваги, що відрізняють професійні машини від побутових

Що ж такого в професійній техніці, чим вона відрізняється від побутової або напівпрофесійної?

  • По-перше, якістю прання. Тільки професійні пральні машини мають найвищий показник по даній характеристиці. Напівпрофесійні в цьому плані поступаються, оскільки в їх основі закладено проект побутової машини. Однак в деяких випадках різницю відпирання тканин можна і не помітити.
  • По-друге, зносом деталей. Професійні машинки розраховані на пральню не менше 30000 циклів, тоді як напівпрофесійні на 5000, а деякі побутові тільки на 1000. Причому прання на побутових і напівпрофесійних машинках повинна здійснюватися з перервами, інакше станеться перегрівання тена. Наприклад, напівпрофесійні можна запускати не частіше 15-20 разів в тиждень. Професійні машини можна експлуатувати 24 години на добу.
  • По-третє, швидкістю прання. У професійних вона знижена до 50-60 хвилин, що дає можливість прати частіше. Це забезпечується за рахунок установки декількох нагрівальних елементів. Побутові машинки автомат в середньому стирають 2 години.
  • По-четверте, гарантійним терміном. При використанні побутової машини не в домашніх умовах, гарантійний термін не поширюється і в разі поломки, машинку доведеться ремонтувати за свій рахунок. У професійних машинах збільшений термін на окремі запчастини.
  • По-п'яте, розміром люка барабана. У професійних машинах він значно більше, що полегшує процес завантаження і вивантаження білизни.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ