Переваги інвестування у фондовий ринок

Переваги інвестування у фондовий ринок

01.02.19 20:12 0 1882

Чи задавалися питанням: куди вигідно вкласти гроші? У банківських вкладів є конкурент сильніше - фондовий ринок, треба лише навчитися раціонально управляти ризиками, щоб зберегти і збільшити грошові кошти. Почати варто з того, щоб дізнатися детальніше про переваги інвестування в фондовий ринок, а розповість нам про це модератор форуму про інвестиції: AcryptoInvest.com.

Вибір інвесторів

Серед можливостей для вкладення коштів з метою отримання прибутку фондовий ринок є популярним напрямком, але не єдиним. Всередині самого напрямку існують ті чи інші варіанти для зміцнення фінансового становища, а лідерство утримує інвестування в цінні папери. Досягнення величезних прибутків тут також реально, як і ймовірність зазнати невдачі, і при всіх ризиках на користь цінних паперів говорить постійний інтерес з боку інвесторів.

Чому вигідно інвестувати у фондовий ринок? При всіх існуючих ризиках це чи не єдиний спосіб отримати великий прибуток в середньостроковій перспективі. Якщо інвестору вдається правильно оцінити ситуацію на ринку, то витрати на покупку цінних паперів будуть незначними в порівнянні з доходом. Навіть коливання на ринку можна обернути на свою користь, вибираючи правильну стратегію, якщо вчасно і правильно зорієнтуватися. Поки одні піддаються паніці, роблячи невірні кроки в період фінансової кризи, в ваших руках може виявитися той самий «рятувальний пліт», який сьогодні вбереже від втрат, а завтра дасть відчути впевненість і стабільність.

Плюси інвестування у фондовий ринок

Безпрограшних варіантів, як і гарантій отримання величезних прибутків, не буває. Вкладення коштів у будь-що пов'язано з ризиками. Якщо ж ви готові обзавестися пляшкою дорого шампанського та відкоркувати її, як це робить переможець, то шанси на досягнення заповітної мети дуже навіть непогані. Звичайно, доведеться поцікавитися ліквідністю акцій, дізнатися більше про компанію, скласти портфель, прийняти до уваги політичну ситуацію і додаткові витрати для оплати послуг брокера, але на тлі цього у інвестування у фондовий ринок є свої переваги:

  1. Доступність. З появою сучасних технологій інвестування стало можливим для великої кількості людей, при цьому майже з будь-якої точки планети, аби був якісний інтернет.
  2. Мінімальна сума. Для входу на ринок не потрібно великих капіталовкладень, відкриття депозиту у деяких брокерських контор стартує від 500 доларів США. Щоб торгувати на європейських або американських майданчиках суму депозиту доведеться збільшити в п'ять-шість разів, що теж не робить їх недоступним, а лише змушує підходити до вкладення коштів більш раціонально. На цьому етапі не варто піддаватися спокусі і вкладати кредитні кошти (особливо це стосується новачків в сфері інвестування), тому що відсутність досвіду, неправильне розуміння ситуації можуть привести до збитку, навіть якщо мова заходить про блакитних фішках.
  3. Трейдинг. Цей той самий варіант, коли можна інвестувати і отримувати прибуток буквально «не виходячи з дому». Для старту потрібно відкрити рахунок, на ноутбук встановити спеціальну програму, а в якості опори використовувати досвід професіонала - вивчити курси трейдингу.
  4. Прибутковість. У інвестування на фондовому ринку дуже великий потенціал, при цьому отримання прибутку можливо як від придбання акцій великих компаній, так і від вкладення в цінні папери, що розвиваються або відкрилися підприємств.
  5. Вибір. Заробляти на фондовому ринку можна двома способами: пасивне інвестування - дивіденди, активне - на коливаннях курсу. Визначатися з інвестиційною стратегією вийде самостійно, виходячи з переваг і цілей.
  6. Перспектива. Купівля великого пакета акцій компанії дає право на пайову участь у бізнесі, можливість приймати рішення через збори акціонерів.

Висновки

Будь-який вид інвестування пов'язаний з ризиками шансом на отримання високого доходу. У способу, коли кошти вкладаються для участі в фондовій біржі, є незаперечні переваги. Порівнюючи рівень ризиків з торгівлею валютою, у інвестування в цінні папери цей показник значно менше. Можливість вкластися відразу по декількох напрямках, одночасно служить підстраховуванням і компенсацією, коли отриманий прибуток покриває витрати і збитковий результат неправильно обраного тренда.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Kiev Ritual - Ритуальный зал
Наступна новина: Робота в Європі: ...

КОМЕНТАРІ