Найпопулярніші зовнішні оздоблювальні матеріали

Найпопулярніші зовнішні оздоблювальні матеріали

03.02.19 19:23 0 1195

«Проектуєте будинок - почніть з планування приміщень» - проста порада, який у всіх аспектах будівництва виправдовує себе. Планування диктує функціонал, розстановку сил, бюджет, вибір будівельних, а також оздоблювальних матеріалів.

Непогано, якщо у майбутніх домовласників є коло знайомих, які розбираються в тому, як спростити Вам життя. Досвід друзів, знайомих будівельників або надійних проектних організацій крайнє важливий. Такі консультації допоможуть уникнути простих помилок, заощадити на будівельних матеріалах, а головне - вибрати дійсно якісні та надійні рішення.

Далі, ми розглянемо найпопулярніші матеріали для зовнішньої обробки, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазина товарів для оздоблення, ремонту та будівництва mbpartner.com.ua.

Декоративна штукатурка

Безумовним лідером зовнішніх оздоблювальних матеріалів є декоративна штукатурка. Суцільні - «так», адже штукатурка прекрасно виглядає, довговічна, їй крані легко користуватися. Імітація рельєфу або фактури - на будь-який смак, десятки варіантів нанесення, які дозволяють відтворити будь-які ексклюзивні рішення. Термін служби - не менше 20 років, при цьому ніякої шкоди для екології. Всі ці незаперечні переваги дозволяють декоративну штукатурку вже багато років утримувати позицію «найпопулярнішого оздоблювального матеріалу».

Металевий сайдинг

В якості альтернативи декоративну штукатурку все більше білорусів вибирають металевий сайдинг. Металлосайдинг добре виглядає, крім того, він легко дозволяє приховати недосконалості поверхні. Він надійно захищає стіни від вологи, перепадів температури, служить додаткових утеплювачем для стін, він довговічний - термін експлуатації від 30 років. Крім того, він абсолютно невибагливий, може роками використовуватися без додаткового ремонту.

Клінкерна термопанель

Клінкерні термопанелі - ще один матеріал, популярність якого тільки набирає обертів. Будівельники все частіше придивляються до використання саме цього матеріалу, тому що він швидко монтується. Естетичний зовнішній вигляд, стійкість, можливість зробити стіну з ідеальною цегляною кладкою - все це можливо з використанням цих фасадних панелей. «Фішка» цього матеріалу в тому, що на місці стикування немає наскрізного шва, через який зазвичай відбувається втрата тепла. Два шару, з яких зроблені панелі, спресовані під високим тиском, що практично не дозволяє теплу покидати житло.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Психотерапевт: коли може ...

КОМЕНТАРІ