Дитячий купальник: як вибрати?

Дитячий купальник: як вибрати?

04.02.19 00:31 0 1968

Дитячий купальник - необхідна річ в гардеробі дитини. По-перше, він знадобиться для плавання в літній сезон, по-друге, він потрібен для басейну (який часто входить в обов'язкову шкільну програму).

Деякі батьки намагаються економити, і надягають малюкам звичайне бавовняну білизну на пляжі або зовсім, відправляють купатися без одягу. Однак, це може призвести до запалення статевих органів і роздратуванням шкіри, так як ідеально чистий пляж - велика рідкість, а бавовна сохне довго.

Ми рекомендуємо оптимальний варіант - дешево купити детские купальники або плавки в інтернет-магазині www.amarea.kiev.ua, і економити при цьому тільки на покупках, а не на здоров'і своєї дитини. А тепер докладніше про те, як вибрати купальник для дитини.

Фасони і моделі купальників, які підходять дітям

Купальники для дітей схожі на дорослі, але деякі моделі все ж мають відмінності. Отже, дівчаткам можна замовити як злитий, так і роздільний купальник, а хлопчикам плавки. Також плавки та купальні костюми підійдуть найменшим (дітям до 3 років). А для тих, хто тільки вчиться плавати або просто боїться води, хорошим варіантом стане купальник поплавок. Він допомагає триматися на воді і не тонути, забезпечуючи безпеку при купанні.

Якщо ви віддаєте дитину в басейн, вам знадобиться спортивний купальник, плавки, гідрошорти або гідрокостюм. Вони призначені для спортсменів і мають спеціальні властивості, що дозволяють швидше плисти. А в спорті, як відомо, кожна частка секунди важлива.

При виборі купальника, важливо врахувати, де саме дитина буде в ньому плавати. Наприклад, для басейну більше підійде цілісний чорний купальник, а для пляжу можна вибрати гарний і яскравий купальник з малюнком: з Міккі Маусом, Спанч Бобом, Ельзою або іншим улюбленим персонажем вашого малюка.

Як вибрати відповідний купальник для дитини?

Вибираючи плавки або купальний костюм, не варто орієнтуватися тільки на мірки від виробника. Зазвичай, вони досить загальні і представлені на всі моделі в каталозі за віком. На практиці ж, кожна модель індивідуальна, і її виміри можуть відрізнятися на кілька сантиметрів. Тому, здійснюючи покупки в інтернет-магазині, просите продавців робити виміри вручну.

На зростання 98-110 см вже можна вибирати цілісний купальник, а не тільки плавки. Вам знадобляться мірки ПОГ, ПОТ і довжини. Також, попросіть продавця виміряти купальник в максимально розтягнутому вигляді. І пам'ятайте, дитячі речі купуються приблизно на рік, тому не варто брати купальник взимку, так як влітку він може виявитися малий.

Відомі виробники дитячих купальників

Серед відомих торгових марок, можна виділити:

  • Бренд Archimede. У нього 15-річний досвід роботи, барвисті колекції, відмінні матеріали.
  • Арена - ще один бренд зі світовою історією. Завдяки їх розробці Skinfit в 1973 році, вдалося розробити надлегку тканину, яка сьогодні застосовується в створенні дитячих купальників.
  • Konfidence. Одяг для дітей від данного бренда - це відмінний вибір для малюків, проте він дуже дорогий.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: CMS DLE: огляд
Наступна новина: В Ровенской области открыли ...

КОМЕНТАРІ