Швейна техніка Janome: основні переваги

Швейна техніка Janome: основні переваги

04.02.19 12:03 0 1316

Janome - це японська компанія з виробництва швейних машинок, яка була заснована в 1921 році. Інноваційні розробки фірми дозволили завоювати їй світове лідерство і визнання серед користувачів. Сьогодні корпорація Джаноме виробляє техніку на заводі не тільки в Японії, але також в Тайвані та Таїланді, має 14 філій в різних куточка планети й навіть свій центр досліджень та розвитку.

Чому швейні машинки Janome так популярні і затребувані у всьому світі? Ці пристрої вибирають за їх максимальну надійність, бездоганну якість та простоту в експлуатації. Виробник також спеціально розробив аксесуари та комплектуючі для кожної моделі. Швейна техніка Janome підходить як для професіоналів, так і для новачків. До речі, якщо вас цікавить професійна швейна техніка Львів ТМ Janome, то придбати її можна в інтернет-магазині euro-sewing.lviv.ua.

Особливості швейної техніки Janome

Вишивальні машини даного бренду дозволять створити справжні шедеври на різних матеріалах. Новітні моделі оснащені рідкокристалічним дисплеєм і вбудованою USB-пам'яттю. Розробники повністю русифікували меню. Машинки для вишивання мають все необхідне, щоб втілити ваш власний дизайн або використовувати вже готовий ескіз, який є в базі даних.

Компанія Janome однією з перших розробила комп'ютеризовані швейні машини. Вони відрізняються високою точністю шиття. Вбудований мікропроцесор повністю контролює роботу машини. Все, що залишається оператору - це вибрати необхідну програму на екрані та спостерігати за процесом. Комп'ютеризовані машини Джаноме здатні виконувати велику кількість операцій, включаючи декорування в техніці пейчворка та квілтінга.

Електромеханічні машини, які випускає японська фірма, радують своїх користувачів бездоганною якістю стібків, потужним двигуном і міцним корпусом. Моделі представлені з горизонтальним або вертикальним човником. Петля здатна працювати як в автоматичному, так і в напівавтоматичному режимі. Управління процесом здійснюється за допомогою зручного колеса. Крім вражаючих технічних характеристик, електромеханічна машинка Janome має стильне оформлення, що, безсумнівно, виділяє її серед конкурентів.

Серед моделей також представлені оверлоки, які ідеально обметують краю і забезпечують дуже якісне пошиття. Такі пристрої працюють швидко і точно, прекрасно справляючись з будь-яким типом тканини. Оверлок Janome відмінно підійде для професійної швачки.

Розпошивальні машини Janome - це справжня знахідка для роботи з трикотажними тканинами, та тими, які сильно тягнуться. Шви, створені за допомогою такого обладнання, відрізняються приголомшливою міцністю, що дозволить зберегти еластичність матеріалу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ