Сонне царство: як правильно вибрати ліжко в спальню?

Сонне царство: як правильно вибрати ліжко в спальню?

04.02.19 15:27 0 975

Ліжко - це один з найважливіших предметів меблів в домі. Адже як відомо, міцний сон - запорука здоров'я! Але яку ж ліжко найкраще вибрати серед величезної кількості тур? Тільки правильно підібране ліжко може подарувати вам міцний і здоровий сон, а це значить, що вибору цього предмета меблів потрібно приділити найпильнішу увагу. До речі, якісну кравать в спальню за доступною ціною можна придбати в інтернет-магазині https://welovemebel.com.ua.

Визначаємо форму і габарити ліжка

Габарити ліжка підбираються, в першу чергу, під власний ріст. Але при цьому варто враховувати ряд рекомендацій:

  • Мінімальна комфортна довжина ліжка - це ваш зріст + 15 сантиметрів. Якщо ліжко вибирається двоспальне, то орієнтуватися потрібно на ріст більш високого користувача.
  • Мінімальна комфортна ширина дорівнює ширині вашого тіла плюс довжина рук до ліктів.

Основа: який краще?

Основа може відрізнятися по конструкції та матеріалу. Конструкція буває класичною або підйомною. У другому випадку основа ліжка піднімається і під нею можна зберігати речі.

Крім того, до основи відноситься узголів'я, яке може бути:

  1. Стаціонарне. Це невід'ємна частина ліжка;
  2. Приставне. Це окремий модуль, який, при необхідності, можна прибирати;
  3. Навісне. Це жорсткий каркас, обтягнутий тканиною. Може окремо закріплюватися на стіні.

Узголів'я може бути виготовлено з різних матеріалів, мати різну висоту, жорсткість і форму. Вибирати тут варто те, що для вас буде найкомфортнішим варіантом.

Як вибрати хороше ліжко?

Дуже важливим моментом при виборі підстави ліжка є матеріал, з якого вона виготовлена:

  • МДФ. Це самий бюджетний варіант, але далеко не самий довговічний і надійний. Матеріал погано переносить перепади температур, вологість і підвищені навантаження.
  • Масив дерева. Цей варіант, який цінується за екологічність і привабливий зовнішній вигляд. Дерево приємне на дотик, стильно виглядає і відмінно вписується в будь-який інтер'єр, але до вологості і перепадів температур теж відноситься негативно.
  • Метал. Це міцний та стійкий до негативних впливів матеріал. Мінусом металевого ліжка може стати те, що вона буде недоречно виглядати в класичному інтер'єрі, а сам матеріал холодний на дотик.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Акумулятори WESTA успішно ...
Наступна новина: Доставка пиццы: основные ...

КОМЕНТАРІ