Досвід одного з боржників який взяв гроші в мікрокредитній компанії

Досвід одного з боржників який взяв гроші в мікрокредитній компанії

04.02.19 16:11 0 1734

Можливо цей пост (особисто мною перевірений) зможе допомогти людям не важливо через що взяли проблемну позику в хитрих і небезпечних МФО.

Навіть елементарне невміння сказати тверде «Ні!» І боязнь здатися слабаком штовхає на «зараз візьму, потім віддам ще один оформлю, а там вже і з роботою має пощастити не завжди ж буде ця чорна смуга, головне цей день пережити, тільки б рідні нічого не дізналися. Як відмовили ?? З таким великим відсотком і відмовили? Знову дзвонять. Господи, я більше нічого просити не буду, допоможи. А може ну його і на той світ ?? ».Найстрашніше саме це «ну його», потрібна підтримка, допомога фахівця, хоч якась надія, що це все можна виплутати. Особливо страшно, коли різко залишаєшся без роботи і засобів на саме елементарне, а відсотки ростуть і співробітники цих чортових МФО постійно надзвонюють і вимагають.

Здається, що світ відвернувся, що все зневажають, та й сам себе відчуваєш конкретним нікчемою ні на що нездатним. Питання грошових проблем стає серйозніше інтиму і просто не можеш нікому про них розповісти, оскільки попереджали ж. А дарма, що не можеш. Нехай навіть не рідним і близьким, а краще фахівця з таких питань, який зуміє адекватно подумати, оцінити і розкласти все по поличках.Наприклад, загрози колекторів - всього лише психологічна тиснява, їх потрібно записувати, правильно відповідати і обов'язково берегти нерви.

Мікропозика - це обопільне угоду, оскільки кредитор погодився на свій страх і ризик позичити грошей, а позичальник зобов'язався все віддати в установлений термін. Але ж буває всяке. Мікропозик не може позбавити тебе вдома і дітей на законних підставах, а значить, все можливо, потрібно лише розібратися і витримати! Є статті кримінального кодексу, які захищають людей від шахрайства і вимагання. Це всього лише займ і пастка, з якої повинні бути виходи. Потрібно лише вивчити свої слабкі і сильні сторони, а також бути готовим, що платити все ж доведеться. За «тіло» позики, за певні відсотки, за професійну допомогу фахівця. У будь-якому випадку ці витрати набагато скромніше набігли «з повітря» пені та штрафів. Залишається заспокоїтися, домовитися з фахівцем, знайти розумну роботу з нормальною регулярної зарплатою, можливий додатковий дохід, а також затягнути пасок, розподіливши дохід таким чином, щоб варитися в казані боргів довелося якомога менше часу.

Життя одне і піти звідси з власної волі завжди встигну. Краще спробувати все ж розрулити ситуацію, ніж дивитися на все з висоти небес і розуміти, що тут вже точно нічого не виправиш.У нервових пошуках і через пелену сліз була знайдений сайт послуг адвоката Дмитра Головка, де після кількох прочитаних постів починаєш розуміти, що віко труни (на яку теж, в принципі, грошей немає) поки відкладається і все ж варто постаратися з усього цього виплутатися. Щоб фахівець міг нормально розібратися і надати рішення, важливо заспокоїтися і викласти всі деталі ситуації своєї ... суми, дати прострочень, наявні загрози та кількість відсотків, що набігли штрафів. Не буває безвихідних ситуацій, бувають опущені руки!На всі питання є відповіді, на всі проблеми можна знайти рішення і назавжди запам'ятайте, найголовніше - це саме життя і здоров'я дітей. І вони вже точно ніяк не оцінюються в ті кілька тисяч гривень. Позика - тимчасовий стан і, якщо все зробити правильно, то вже зовсім скоро залишиться лише сумним уроком-спогадом.

Щиро бажаю успіхів усім, кому ці їхні капітали знайомі особисто, а тим, кого доля береже - мудрості в таке не потрапляти!



Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Эксклюзив для невесты: ...
Наступна новина: Seladon (Селадон) - формула ...

КОМЕНТАРІ