Що таке розстоєчна камера?

Що таке розстоєчна камера?

05.02.19 21:05 0 1379

Розстоєчні шафи використовуються в процесі випічки хлібобулочних виробів, а саме хліба і кондитерських виробів. Якщо зовсім просто, то ці камери призначені для поліпшення тесту прямо перед його відправкою в піч. Спочатку, як відомо, тісто підходить, причому підходить воно у великих ємностях, спеціально для цього призначених.

Потім з нього робляться напівфабрикати, в результаті чого маса втрачає обсяг. Так ось, ці камери і створені для того щоб відновлювати обсяг заготовок з тіста. Все завдяки штучно створеним комфортних умов для бродіння тіста. До речі кажучи, якщо вам потрібна расстоечная камера, то купити її можна в інтернет-магазині http://rastoyka.com.ua.

До речі кажучи, розстоєчні шафи дійсно дуже сильно за своєю конструкцією схожі на шафи. Випускаються вироби різних розмірів. Ясна річ, що невеликим кафе, випікати булочки, не потрібен шафа під завантаження сотень тестових заготовок і навпаки великим підприємствам навряд чи підходять невеликі розстоєчні шафи. До слова, в цих камерах створюються спеціальні умови для прискорення бродіння тесту, а саме температура в них не вище 38 градусів за Цельсієм, вологість при цьому варіюється в межах 75-85 %.

Такі умови ідеальні для швидко відновлення дріжджового тіста. Що стосується конкретно сфери застосування, а якщо бути точніше місць застосування розстоєчних шаф, то використовуються вони в ресторанах, кафе, готелях, а також у великих хлібобулочних і кондитерських цехах. Коротше кажучи, їх використовують скрізь, де є необхідність у швидкому відновленні тестових заготовок.

Робляться розстоєчні шафи з нержавіючої сталі, що власне і не дивно, так як нержавіюча сталь ідеально підходить в якості матеріалу для створення виробів, які використовуються в харчовій промисловості. Нержавіюча сталь не гниє, не вступає в хімічну реакцію з тестом і взагалі вона нейтральна по відношенню до харчової продукції, будь то дріжджове тісто або щось інше.

Ясна річ, вартість розстоєчних камер багато в чому залежить від того, що вони являють собою, а саме від їх місткості, оснащеності і універсальності. У будь-якому разі не радимо купувати такий виріб в торговій точці, яка не спеціалізується конкретно на продажу такої продукції.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У чому заключаються ...
Наступна новина: Хитрости как выглядеть ...

КОМЕНТАРІ