Тонування вікон,все за і проти

Тонування вікон,все за і проти

06.02.19 10:53 0 2183

Тонування вікон в квартирі допоможе захистити кімнати від спекотних сонячних променів і шкідливого ультрафіолету. Вона зберігає яскраві кольори оббивки меблів, шпалер і предметів інтер'єру. Тоновані вікна заховають вашу особисту життя від сторонніх очей, що, безсумнівно, необхідно жителям квартир перших поверхів і власникам приватних будинків. Крім цього, відблиски на телевізійному екрані і на моніторі комп'ютера залишаться в минулому.

Також установка тонованих вікон допомагає підвищити енергоефективність віконної системи, скорочуючи витрати на кондиціонування, а в деяких випадках, і на опалення. Тоновані пластикові вікна з різним рівнем затемнення і різними супутніми ефектами (відображення інфрачервоного випромінювання, усунення ультрафіолету, зовнішня дзеркальна поверхня й ін.) Можуть істотно поліпшити і скрасити ваше життя. До речі, в Києві замовити тонування вікон ви можете в компанії tonirovka24.com.ua.

Способи тонування

Ефекту тонування можна домогтися декількома способами:

  1. Тонування скла в масі виходить в процесі його плавки, шляхом домішок різних оксидів металу. В результаті виходить досить прозоре скло різних відтінків. Така тонування стійка до механічних пошкоджень. Скління такого роду мало популярно у власників квартир і приватних будинків через його високу вартість.
  2. Тоновані методом піролізу скла отримують шляхом нанесення на ще не остигле скло тонкого шару металу, який остигаючи, утворює стійкий хімічний склад. Скло виходить досить міцним, із дзеркальною поверхнею.
  3. Тонування вікон за допомогою плівок найбільш популярна, так як досить демократична за вартістю. Сучасні плівки, що використовуються для тонування стекол практичні і надійні, а так само, мають різний рівень затемнення або можуть бути дзеркальними і різних кольорів. Ще одним плюсом такої тонування стає паралельне зміцнення скла. Тонувальні плівки можуть наноситися на скло в процесі виготовлення склопакетів. В такому випадку, їх клеять на сторону, звернену всередину склопакета. Це дає гарантію їх збереження і довгого терміну служби. Існують плівки, які можна наносити на вже встановлені вікна, але такий тип тонування нестійкий до подряпин і недовговічний.

Міфи про тоновані вікна

Основні побоювання тонування вікон викликає у завзятих квітникарів, але як показала практика, їх страхи марні, і одержуваного світла їм цілком достатньо для нормального росту. Основна маса кімнатних квітів не любить саме спрямовані сонячні промені, отримуючи від них різні опіки.

Постійне сонячне світло підходить тільки тропічним рослинам, які досить важкі у вирощуванні і досить рідкісні в колекціях українських квітникарів. Якщо ж Ви все-таки вагаєтесь, приберіть на кілька днів квіти з підвіконня в більш темне місце і переконайтеся, що вони адаптуються до зміни освітленості.

Багато клієнтів впевнені в тому, що тонування вікон призводить до значного зниження освітленості в кімнатах, і в квартирі буде панувати напівтемрява, що є великою помилкою. Залежно від очікуваного ефекту можуть використовуватися різні види тонування, не особливо впливають на світлопропускну здатність склопакетів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Adidas Gazelle: довірте ...

КОМЕНТАРІ