Adidas Gazelle: довірте свій комфорт легенді

Adidas Gazelle: довірте свій комфорт легенді

06.02.19 11:00 0 1681

Adidas Gazelle - це модель з незвичайною назвою, яка колись викликала справжній фурор в світі спорту і взуття. Це сталося ще в кінці 60-х років минулого століття. А той факт, що представників цієї серії досі можна не тільки знайти на прилавках магазинів, але і зустріти на червоних килимових доріжках, свідчить про те, що слава цієї серії була не випадковою, а повністю виправданою характеристиками і перевагами взуття.

До слова, Adidas Gazelle - це не зовсім кросівки в сучасному розумінні цього слова. Сьогодні цю модель було б логічно віднести до розряду кед, хоча колись вона створювалася саме для професійних спортсменів і була вершиною технологічної думки, забезпечуючи максимальну амортизацію і захист усіх точок голеностопа. До речі, в інтернет-магазині https://strongler.com.ua/adidas-originals/krossovki-adidas-gazelle ви можете придбати ці кросівки за доступною ціною.

Цікаві факти про Адідас Газель

Цікава історія, гучні скандали і всілякі способи залучення уваги - для багатьох все це не в останню чергу впливає на вибір бренду і серії одягу. Адже речі з оригінальної історією - це набагато цікавіше, ніж просто якісні речі. Якщо ви збираєтеся купити кросівки Adidas Gazelle і шукаєте подібні факти, вам буде чим «поживитися».

Незвичайна назва

Є версія, що свою назву ця серія отримала від прізвиська Вільми Рудольф, першої американської легкоатлетки, якій вдалося завоювати відразу 3 олімпійські золоті медалі. Своє прізвисько, Чорна Газель, дівчина отримала через колір шкіри і тієї швидкості, що вона розвивала на стадіоні. А так як виступала вона в той час саме у взутті Адідас, бренд вирішив, що назвати на її честь цілу серію - непоганий рекламний хід. Навряд чи хтось тоді міг припустити, що нова серія буде популярною більше 50 років і всі забудуть, чому вона називається саме так.

Adidas Gazelle і спортивні скандали

Марк Спітц, ще один американський спортсмен, плавець, повинен був рекламувати кеди Adidas Gazelle. Через специфіку його виду спорту в кросівках він міг з'явитися лише на церемонії нагородження. Однак занадто великі штани завадили Марку продемонструвати вироби свого спонсора. Йому не залишалося нічого, як з'явитися на церемонії закриття босоніж, несучи кросівки в руках і високо розмахуючи ними. В результаті такої витівки Спітца мало не усунули, але в підсумку для нього все закінчилося добре.

Улюблена серія шанувальників великого спорту

Adidas Gazelle - улюблені кросівки футбольних фанатів кінця 20 століття. Колись ці кеди були справжнім культом в цьому середовищі. Причиною такої пильної уваги є універсальний дизайн, що поєднується з елементами вуличного, спортивного, повсякденного та інших стилів, максимальна легкість. Крім того, в таких кедах дійсно дуже зручно бігати, а футбольним фанатам іноді це також необхідно, як і їх кумирам.

Голлівудська популярність

Нова хвиля популярності обрушилася на Адідас Газелі в середині 90-х років після виходу фільму «Не погрожуй Південному централу, попиваючи сік у себе в кварталі». У цій культової комедії оригінальні кеди миготіли кілька разів, іноді - крупним планом.

Хіт продажу

До сих пір продажу від кросівок Adidas Gazelle, створених в кінці 60-х років, приносять бренду близько 5% виручки. І це за умови, що кожен рік компанія випускає кілька десятків нових моделей, багато з яких виготовляються по дійсно інноваційним технологіям.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Тонування вікон,все за і ...
Наступна новина: Майже 10 тис. ...

КОМЕНТАРІ