Світлові об'ємні літери

Світлові об'ємні літери

06.02.19 11:16 0 2085

 Світлові об'ємні букви - універсальний рекламний і інформаційний носій. Використовується як в зовнішній рекламі, так і при оформленні інтер'єру. У рекламному агентстві «Цех-А»: http://ceha.com.ua/ ви можете замовити об'ємні світлові букви різних конструкцій і розмірів (наприклад, логотип наземний, вивіску і т. д.).

Застосування об'ємних світлових букв

Такі конструкції є каркасними і виготовляються з світлопрозорих або светонепроніцаемих матеріалів. Вони мають таке застосування:

  1. Зовнішня реклама. Використовуються як вивіски і рекламні носії. Розміщуються на фасадах, дахах будівель, поруч з вхідними групами, на окремих опорах.
  2. Носій інформації. Як інформаційні носії частіше використовуються не самі букви, а значки, покажчики, стрілки.
  3. Оформлення інтер'єру. Застосовуються і як рекламні конструкції, і як елемент дизайну.

Світлові букви використовують, щоб складати назви організацій або брендів, рекламні оголошення і т.п. Можливо виготовлення конструкцій, форми яких повторюють логотип компанії.

Види світлових об'ємних букв:

  1. Із внутрішньою підсвіткою. Як основа використовується алюмінієвий або металевий профіль. З нього виготовляють каркас, який визначає розмір і форму майбутніх букв. Для лицьової і бічних поверхонь застосовують світлорозсіювальний пластик, акрилове або оргскло. Матеріали можуть бути кольоровими або білими. Для підсвічування всередину конструкції встановлюють групу світлодіодних модулів. Вони можуть давати білий або кольоровий світ. При включенні світлодіодів лицьова поверхня рівномірно підсвічується зсередини. Для установки таких конструкцій потрібно міцне несе підставу і можливість підключення елементів освітлення до електромережі.
  2. Із зовнішнім підсвічуванням. Якщо рекламна конструкція встановлюється там, де багато джерел світла, використання внутрішнього підсвічування нераціонально - вона не буде виглядати досить ефектно. Замість неї застосовують зовнішнє підсвічування, направляючи на об'ємні букви галогенні або металогалогенні прожектори, точкові світлодіоди або інші світильники. Підсвічування можна розташувати зверху чи знизу, з боків від об'ємної конструкції. Правильний вибір розташування дозволяє ефектно підсвітити напис, направити тіні певним чином, зробити вигляд композиції більш виразним. Такі вироби мають металевий каркас і виконані з непрозорого пластика бічні і лицьові поверхні. Підсвічування має зовнішнє підключення, для неї не потрібна прокладка окремої електролінії.
  3. Вироби з контражурной підсвічуванням. Такі об'ємні букви роблять темними або кольоровими. Підсвічування розміщується за ними так, щоб сформувати освітлений фон. Це виглядає особливо ефектно, оригінально. Поверхня букв не пропускає світло, що створює виразний контраст. Для підсвічування застосовують LED-стрічки або модулі, які дають білий, рідше кольорове світло. Інтенсивність світіння підбирається індивідуально. Термін служби комплекту освітлювального обладнання - до 50 тис. Годин роботи. Такий варіант економічний: енергоспоживання LED-стрічок мінімально, вартість конструкції також невисока. Використовувати такі рішення вигідніше, ніж світлові букви з неоновими або люмінесцентними лампами.

 

Переваги світлових об'ємних букв:

  • Привертають увагу. Навіть на великій відстані підсвічені написи добре помітні. У зовнішній рекламі використовують конструкції великих розмірів, що робить їх читаються і помітними навіть здалеку.
  • Економічність. Для світлових об'ємних букв використовують підсвічування з мінімальним енергоспоживанням, щоб знизити витрати на експлуатацію зовнішньої реклами.
  • Широкі можливості дизайну. Букви проектуються і виготовляються індивідуально. Це дозволяє реалізовувати будь-які дизайнерські ідеї і виконувати навіть складні технічні вимоги.
  • Безпека. Світлові об'ємні букви виготовляються з екологічно безпечних матеріалів. Вони стійкі до нагрівання і пожежобезпечні. Конструкції надійно кріпляться, мають високу міцність, витримують сильні пориви вітру.
  • Довговічність. Конструкція захищена від дії вологи і опадів, утворення конденсату. Вона стійка до дії прямих сонячних променів, перепадів температур і т. п.
  • Стійкість до вібрації та ударних навантажень. Гарантує довгий термін служби навіть в складних умовах експлуатації.
  • Простий монтаж. Установка виконується в короткі терміни. Можливий монтаж на фасаді, внутрішніх стінах в приміщеннях, на дахах, опорах і т.п. Вироби мають невелику вагу, що додатково спрощує установку.
  • Простий догляд та обслуговування. Усередині світлових букв не скупчується пил і бруд. Вони виготовляються з пластика з гладкою поверхнею, що перешкоджає їх забруднення. Для догляду досить періодичної очистки поверхні за допомогою звичайних миючих засобів. Технічне обслуговування передбачає періодичну заміну ламп або інших елементів підсвічування, перевірку контактів електричних підключень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Житомирщині показник ...
Наступна новина: Чернігівців просять не ...

КОМЕНТАРІ