Переваги труб Упонор

Переваги труб Упонор

06.02.19 16:39 0 1785

На вітчизняному ринку гнучких полімерних труб присутня дуже популярна система Uponor (до речі, за доступною ціною продукцію даної ТМ можна замовити на сайті https://sanpol.ua/ru/catalogue/otoplenie-i-vodosnabzhenie/predizolirovannye-truby-uponor/). Компанія Упонор вже багато років є крупним європейським (фінським) виробником полімерних труб, які постачають свою продукцію в багато країн світу (понад 100). Труби Упонор давно користуються заслуженою популярністю споживачів, оскільки їх відрізняє грамотна продумана конструкція, вдале поєднання характеристик і високу якість виготовлення.

У компанії в асортименті присутні як неізольовані гнучкі труби із зшитого поліетилену, так і теплоізольовані труби - з ізоляцією зі спіненого поліетилену. Крім того компанія Упонор випускає фітинги та додаткові аксесуари для монтажу труб.

Всю продукцію компанії Упонор відрізняє уважне ставлення до деталей, прагнення підвищити її надійність і зробити максимально зручною в монтажі і обслуговуванні.

Монтаж труб Упонор здійснюється за допомогою металевих затискних або прес-фітингів, а також за допомогою пластикових фітингів з ПФС (PPSU, поліфенілсульфона) - різьбових або Q & E. Як приклад того, наскільки відповідально фахівці Упонор підходять до розробки труб і фітингів, можна привести нові кільця Q & E. Нові кільця забезпечені чіткою маркіровкою, випускаються в трьох колірних варіантах, мають торцеві упори, а також стали більш тонкими, округлими по краях, щоб полегшити монтаж фітингів трійників малого діаметра, у яких краю труби, обтиснуті кільцями, практично стикаються.

Пластикові фітинги Упонор є повністю безпечними, і можуть застосовуватися при монтажі систем гарячого і холодного водопостачання, а також опалення. Вони витримують тиску до 10 бар (згідно з маркуванням), робочі температури середовища до 95 градусів і мають термін служби до 50 років.

Теплоізольовані труби Упонор також відрізняються продуманою конструкцією і високими експлуатаційними характеристиками. Причому компанія випускає не тільки однотрубні, але і многотрубний системи, що укладають кілька труб в одному кожусі. Наприклад, Упонор Термо Твін - двотрубна система, призначена для опалення та гарячого водопостачання, Упонор Кваттро - Чотирьохтрубна система. Труби Упонор широко застосовуються при будівництві нових та реконструкції інженерних мереж давно побудованих об'єктів.

На закінчення можна сказати кілька слів і про деякі недоліки систем Упонор. Першим важливим моментом є неможливість зварювати труби, оскільки молекулярна структура зшитого поліетилену не дозволяє це робити. Цей фактор в деякій мірі обмежує варіанти монтажу трубопроводів на основі труб Упонор. Наприклад, труби Флексален компанії Термафлекс виготовляються з полибутена, тому дають більше свободи у виборі методів з'єднання - полібутен можна з'єднувати шляхом зварювання.

Ще один нюанс полягає в обмеженому асортименті многотрубний систем. У лінійці труб Флексален Ви можете знайти і трехтрубного, і п'яти- і шестітрубние системи, на відміну від лінійки Упонор. Проте, труби Упонор є одним з кращих варіантів вибору для монтажу системи водопостачання або опалення - вони відрізняються європейською якістю, високою надійністю, зручністю в монтажі та експлуатації.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати посуд для ...
Наступна новина: Основные "+" ...

КОМЕНТАРІ