Сонцезахисні окуляри - стильний аксесуар для завершеного образу

Сонцезахисні окуляри - стильний аксесуар для завершеного образу

07.02.19 16:46 0 1470

Окуляри від сонця - це сучасні аксесуари, які є в гардеробі кожної дорослої людини і навіть дитини. Вони не тільки доповнюють ваш образ, але і захищають очі від яскравого сонячного світла, який може негативно позначитися на зорі. Тому підбирати їх потрібно дуже ретельно не тільки з точки зору привабливого і модного дизайну, а й звертати увагу на рівень захисту, виробника, якість продукції.

Сьогодні, в Глобальній Павутині можна купити сонцезахисні окуляри на будь-який смак. Наприклад, в онлайн-магазині https://glasses.kh.ua/zhenskie-ochki/ представлений великий вибір чоловічих та жіночих очок, а також моделей «унісекс», які чудово підходять для обох статей і сьогодні відносяться до категорії must have.

Купуйте нові брендові окуляри і відчуйте себе зіркою

Хто не хоче покрасуватися в брендових аксесуарах, таких, як носять знаменитості? Наприклад, Скарлет Йохансон і Ріанна обожнюють Versace і віддають перевагу ретро стилю, а також моделям «котяче око». Сара Джессіка Паркер носить, як правило, окуляри від Chanel, і вважає за краще моделі з великими шибками, практично повністю закривають обличчя. Ванесса Хадженс обожнює «авіатори», які вже кілька сезонів тримаються в ТОПі найактуальніших моделей, і любить вироби з логотип Giorgio Armani.

У віртуальному бутіку ви можете вибрати різноманітні окуляри від кращих торгових марок та відчути себе справжньою зіркою. Актуальні і класичні моделі, які не виходять з моди. Брендові окуляри - це та «родзинка», яка зробить ваш образ закінченим і сучасним.

Які види очок найпопулярніші?

У великому асортименті продукції не важко розгубитися навіть найдосвідченішим шопера. Замовляючи окуляри в інтернет-магазині, ви не маєте можливості їх приміряти і оцінити, наскільки вони на-віч. Про те, які існують оправи сонцезахисних окулярів, розповімо нижче.

Класика жанру і сучасні варіанти:

  • Browline (Броулайнери) - модель для ділових людей, відмінно поєднується з костюмом і кейсом. З'явилися в Америці ще в 50-ті роки минулого століття й улюблені досі шанувальниками ретро стилю.
  • Teashades (Тішейди) - обожнювана модель Джона Леннона, окуляри з круглими скельцями в металевій оправі. Вони увійшли в моду в кінці 60-х і були популярні у людей, відносили себе до напрямку хіпі, і сьогодні як і раніше користуються попитом. У сучасному дизайні доповнені цікавими і досить несподіваними деталями.
  • Aviator (Авіатори) - модель, яка як раз відноситься до категорії «унісекс». Тонка металева оправа для лінз має каплевидную форму, на переніссі подвійний місток. Цю модель особливо любить сучасна молодь, хоча вона з'явилася дуже давно.
  • Cats eye (Котяче око) - жіночні й акуратні окуляри, що надають особі м'якість і загадковість за рахунок загострених верхніх куточків. Товста рогова або пластикова оправа теж не сходить з модних подіумів вже який сезон.
  • Окуляри для активних і спортивних людей мають вузьку оправу і вузькі лінзи, також можуть складатися з однієї зігнутої лінзи. Щільно прилягають до обличчя, добре тримаються, а тому зручні для занять спортом, туризму і т.д.
  • Окуляри «черепахи» з великими шибками на підлогу особи користуються великою популярністю у жінок. Вони виглядають витончено і елегантно, відмінно поєднуються з будь-яким стилем в одязі.

Висновки

Перш ніж робити покупку, підберіть відповідну форму і модель, щоб окуляри вам були до лиця. Враховуйте форму - стилісти кажуть, що це найважливіший критерій. Необхідно дотримуватися пропорції, аксесуар повинен вдало маскувати видатні частини або красти їх, але при цьому не приховувати гідності. Якщо для вас важлива ступінь захисту, перед покупкою краще уточнити всі питання у фахівців.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Захист інформації в ...
Наступна новина: Металоріжучий інструмент: ...

КОМЕНТАРІ