SMAS ліфтинг обличчя: що потрібно знати?

SMAS ліфтинг обличчя: що потрібно знати?

08.02.19 14:47 0 1132

SMAS ліфтинг - це унікальна можливість без болю та операцій підтягнути овал. Впливає тільки на задану глибину та формує зони термічної коагуляції без пошкодження поверхневих шарів шкіри. Найбільш сучасна ультразвукова методика, яка проникає через верхні шари шкіри та не пошкоджує їх. За рахунок спеціальних лінз фокусується в невеликій зоні й викликає моментальне, протягом однієї секунди, підвищення температури, якої достатньо для точкового впливу і ліфтингу конкретної ділянки шкіри.

Переваги поєднання СМАС ліфтингу з лазером, RF і т. д.

Основна мета SMAS ліфтингу - це підтяжка шкіри в проблемних зонах, у жінок після 40 років, додатково процедура надає липолитический ефект. Ультразвуковий СМАС ліфтинг впливає точково на задану глибину від 1,5 до 4,5 мм. Тим самим робить точки коагуляції в м'язовій тканині та дерми, а верхній шар епідермісу залишається недоторканим.

Саме тому для посилення і продовження ефекту від ультразвукового ліфтингу, спеціалісти рекомендують поєднання методу УЗ ліфтингу з іншими методиками омолоджування обличчя - RF ліфтингом, лазерними методиками омолодження, лазерним шліфуванням, ін'єкціями.

Для максимального результату доктор після очного огляду може порекомендувати комплекс процедур. Одна процедура SMAS ліфтингу, протягом 2-х тижнів призначається курс з 6-ти процедур RF ліфтингу, з інтервалом раз на тиждень. Або якщо у пацієнта є свідчення, до цього комплексу доктор може додати лазерне фракційне вплив, або ін'єкції.

У салонах і косметологічних центрах ви можете знайти різні цены на СМАС лифтинг. Але важливо усвідомлювати, що основним фактором вибору повинна бути не ціна, а кваліфікація лікарів і рівень обладнання. Вибирайте, перш за все, якість, а не низькі ціни, тоді ви залишитеся задоволені результатом!

Скільки процедур потрібно пройти для отримання бажаного ефекту?

Як правило, потрібно 1 сеанс, щоб отримати бажаний естетичний результат. Періодичність - 1 сеанс в рік. Важливо розуміти, що є наслідком дисбалансу в організмі, тому впливати на цю проблему також потрібно комплексно.

Тому для максимальної ефективності фахівці рекомендують поєднувати c іншими апаратними методиками RF ліфтингу, лазерного омолодження, застосуванням індивідуально підібраних косметичних засобів, а також неодмінно дотримуватися питний режим, підтримувати рівень фізичної активності, віддати перевагу правильного збалансованого харчування.

Які результати отримують жінки, які пройшли процедуру?

  1. Відновлення колишньої контуру обличчя, підтяжки м'яких тканин обличчя.
  2. Відбувається відновлення тургору, шкіра набуває еластичність, вирівнюється її рельєф.
  3. Дана методика дозволяє ефективно вирішувати проблему другого підборіддя, скорегувати овал обличчя.
  4. Ліфтинг щік, брів, а також верхніх повік.
  5. Відновити чіткість підборіддя і овалу обличчя в цілому, поліпшити зовнішній вигляд передньої поверхні шиї.
  6. Розгладити перші дрібні зморшки і згладить глибокі заломи шкіри.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як туризм став таким ...
Наступна новина: Выбираем новую цепь для ...

КОМЕНТАРІ