По частині розкрутки туристичного сайту

По частині розкрутки туристичного сайту

08.02.19 20:19 0 1359

При розкручуванні туристичного сайту слід в першу чергу про те, що не всі стандартно. Так, сама оптимізація туристичного сайту і розкручування сайту туристичної компанії це справа технічних параметрів, лінкбілдінга і заходів, які ми можемо описувати довго, більше 250 чинників впливає на зростання видимості туристичного сайту, на зростання позицій і якість ресурсу.

АЛЕ!, при продвижении туристических сайтов, сайтов гостиниц, турфірм і т. д., завжди пам'ятайте про те, що саме ви продаєте, адже ця подія в житті кожного вашого клієнта, його комфорт, його спогади та послуги, які він отримає від вас теж частина його подорожі, нехай не найбільша.

Просування турфірми - розкрутка туристичного сайту

Тому при розкручуванні туристичного сайту, перш за все покажіть емоційну складову потенційному клієнту, нехай він побачить як все буде відбуватися ще до того, як побуває там де хоче побувати, спробуйте передати емоції на кожній посадочній сторінці сайту, таким чином, щоб він захотів скоріше опинитися в вашому офісі та вже вибирати тур і обговорювати деталі поїздки саме з вашими менеджерами.

Розкрутка туристичного сайту також може бути різною за охопленням, як географічної так і за сегментами (напрямками або типам) і при розкручуванні сайту туристичної компанії дуже важлива структура самого ресурсу. Структура вплине на масштабованість і набір тактичних рішень і реалізацій на ресурсі, що вплине на успіх кампанії по розкрутці туристичного сайту.

Кілька невеликих порад для впровадження на туристичному сайті:

  • Передавайте емоції на посадочних сторінках.
  • Зробіть набір зручних навігацій і пошуку.
  • Організуйте зручний сервіс і оперативні відповіді на питання.
  • Вишиковуйте омніканальне спілкування з людьми, які д овас звернулись.
  • Надсилайте клієнтам допоміжні матеріали.
  • Запитуйте у клієнтів про їх відпочинок після того як він відбувся і просите залишити відгуки на сайті.
  • Працюйте з зовнішніми майданчиками та агрегаторами, як за відгуками так і по PR.

Також дуже важлива складова при розкручуванні туристичного сайту це відгуки. Відгуки про вас, як про компанію, і ці відгуки повинні бути не тільки на Вашому сайті, але і на інших, зовнішніх майданчиках. А на вашому сайті повинні, в ідеалі, повинні бути зібрані відгуки про готелі, турах, фото готелів і так далі. Це необхідно для того щоб людина не йшов з вашого сайту в пошуках додаткової інформації, а залишився перш за все з вами. При цьому якщо все ж пішов потурбуйтеся про те, щоб на зовнішніх агрегаторах і майданчиках, теж було ваше пропозицію.

Для цього можна використовувати та ремаркетинг й розміщення на цих майданчиках і багато іншого. Насправді способів розповісти про себе правильно дуже багато і розкрутка туристичного сайту не обмежується тільки лише seo або контекстною рекламою. Але все питання по деталях краще вирішувати в комплексі та відразу вибудовувати роботи відштовхуючись від цілей і завдань по просуванню туристичної фірми.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Основные преимущества ...
Наступна новина: Как выбрать идеальный наряд ...

КОМЕНТАРІ