Інтернет заробіток в Україні без вкладень

Інтернет заробіток в Україні без вкладень

11.02.19 16:21 0 2212

Багато людей сьогодні мріють сидіти вдома, нічого не робити і заробляти купу грошей. З останнім, звісно ж, проблема. А ось завдяки глобальній павутині багато людей мають можливіть заробляти гроші не виходячи з дому. Якщо вас цікавить заробіток в інтернеті без вкладень в Україні, тоді читайте далі, адже ми розглянемо самі актуальні методи.

Заробіток на криптовалюті:

  • Cloud Coinscript - популярний проект з видобутку грошей без всяких вкладень. Отримувати криптовалюта в розділі Бонус можна кожні 3 години. У головному меню, вибравши розділ Біржа, здобуту крипту можна витратити на долари або догкоіни. Не варто обмінювати все відразу, тільки половину, щоб постійно здобувати нові потужності. Виведення коштів від 0,2 $ на Payeer або 20 догкоінов.
  • Eobot - безкоштовний заробіток криптовалюти і доларів, які можна легко обміняти на гривні або рублі. Для успішної реєстрації використовуйте тільки пошту Gmail, а також обов'язково вкажіть реальне повне ім'я, телефон, адреса і т. д. Для відновлення доступу до свого облікового запису, якщо забудете пароль. Для настройки заробітку клікніть на кнопку Account, а потім в лівому кутку на вкладку Mining. У випадаючому списку виберіть криптовалюта DOGE - саме її найвигідніше добувати, але вибрати можна будь-яку. У розділі Products → Faucet після розгадування капчі можна щодня отримувати до 5-6 догкоінов. Отримані бонуси можна обміняти на потужності для заробітку в розділі Products-> Exchange, меню для обміну з'явиться внизу сторінки. Найприбутковіша - це Cloud SHA-256 4.0 5 Year Rental. Виведення коштів доступний від 100 DOGE на гаманець EXMO, в якому отримані кошти можна легко обміняти на гривні або рублі.

Заробіток на кліках та виконанні завдань:

  1. EarningCash - новий сервіс для заробітку без вкладень з мобільного телефону. Досить пройти швидку реєстрацію і можна приступити до виконання різних завдань (установка на телефону гри і додатків), виконанні певних простих дій і перегляді відео реклами. За кожне виконане завдання можна відразу отримати до 300 рублів і вивести найбільш зручним для себе способом.
  2. VkTarget - популярний сервіс розкрутки в соціальних мережах, в якому можна швидко заробити на простих завданнях з допомогою своїх акаунтів від соціальних мереж (лайки, коментарі, репости, вступу в групи і т. д.).
  3. QComment - перевірений часом сервіс для заробітку в інтернеті на написанні відгуків і коментарів, роботи в соціальних мережах (лайки, репости, коментарі, вступ до групи і спільноти, перегляди роликів на Youtube і т. д.). У цьому сервісі завжди вистачає завдань на будь-який смак і з високою оплатою за кожне завдання.
  4. Cashbox - якісний сервіс для просування в соціальних мережах (заробітку на акаунтах в своїх соціальних мережах). Безліч різних завдань (вступити в групу, підписатися на сторінку, поставити лайк, зробити репост запису і т. д.).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Застосування листового ...
Наступна новина: Переваги рюкзаків фірми Kite

КОМЕНТАРІ