Лазерне шліфування шкіри: чому це безпечно

Лазерне шліфування шкіри: чому це безпечно

11.02.19 18:16 0 1795

Процедура лазерного шліфування шкіри має великий спектр призначення

Kіквідація шрамів, омолодження обличчя, зменшення проявів старіння, а також лікування шкіри після проявів акне.

Цю процедуру вважають дуже ефективною, а також за своїми результатами вона не поступається хірургічним методам для зменшення недоліків шкіри та проявів старіння.

Шліфування шкіри - це процедура, яку виконують за допомогою лазера, проникаючи у глибокі шари дерми

Глибоке проникнення у шари шкіри може бути травматичним, і таку процедуру використовують у складних випадках тільки за необхідності. Зараз, для косметологічних цілей, використовують фракційне шліфування шкіри . Під час процедури проводять часткове зняття епідермісу, тобто не з усього обличчя, а тільки з окремих ділянок. Цей підхід дає можливість шкірі швидко відновитися. Під час процедури не відбувається травматичне пошкодження шкіри, а проходять процеси поліпшення кровообігу та клітини починають активно ділитися для заповнення пошкоджених областей шкіри.

Косметологічні процедури, які включають використання лазера вважають безпечними й користується популярністю. Адже, лазерне шліфування дає дуже хороший результат – шкіра підтягнута і гладка. Лазер добре працює зі зморшками та шрамами від вугрів.

Давайте уважно розберемо переваги цього методу:

  1. Основна перевага лазерного шліфування – це омолодження шкіри. Під час процедури знімають шар епідермісу, а це стимулює регенеративні функції шкіри - утворюються здорові клітини та природний колаген. Помітних результатів досягають на обличчі, а саме носо-губні зморшки та зморшки навколо очей.
  2. Друга перевага - це робота з нерівностями шкіри, шрамами та рубцями. Робота з рельєфом шкіри за допомогою лазерного шліфування дає дуже гарні результати вже після першої процедури.
  3. Третя перевага – це зменшення або позбавлення проявів пігментації та відновлення гарного кольору шкіри. Після процедури з’являються нові клітини з чистими порами та активізуються природні процеси відновлення.

Але варто розуміти, що до проведення процедури необхідно отримати консультацію кваліфікованого лікаря або косметолога. Процедура досить не проста, та у випадках не дотримання протоколу проведення або недостатнього вивчення епідермісу пацієнта можуть виникати небажані побічні ефекти. Тому перед процедурою дайте спеціалісту правдиву і всю необхідну йому інформацію.

Варто зауважити, що процедуру виконують із застосування анестезії, якщо ми говоримо про проникнення в глибинні шари шкіри. Глибоке шліфування потребує знеболення, а у складних випадках у рамках клініки можуть застосовувати місцеву анестезію.

Після процедури шліфування шкіри варто виконувати всі настанови лікаря або косметолога

Адже шкіра після процедури оголена і потребує особливого догляду: креми та мазі. Якщо шліфування було глибоким, то можуть бути незручності в нанесенні макіяжу. Реабілітаційний період триває 1-4 тижні.
Щодо протипоказань для процедури: якщо ви перебуваєте в активній фазі захворювання, герпес, цукровий діабет, псоріаз або на шкірі є рани. Не підходить процедура жінкам під час лактації та вагітним.

Великий плюс цієї процедури - це можливість значного омолодження шкіри без введення препаратів під шкіру. Процедура є безпечною та дасть гарний результат. Але важливо свідомо ставитися до вибору закладу та спеціаліста, де будете проводити процедуру. Не варто хвилюватися про те, підходить вам це чи ні, просто пройдіть консультацію і зробіть висновок.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги рюкзаків фірми Kite
Наступна новина: Вибираємо гарне бюро ...

КОМЕНТАРІ