Шумоізоляційні мембрани: найпопулярніші бренди та основні переваги

Шумоізоляційні мембрани: найпопулярніші бренди та основні переваги

12.02.19 23:49 0 1926

Звукоізоляційні мембрани - це тонке полімерне покриття з додаванням бітуму і каучуку, яке добре підходить для ізоляції стін. Розглянемо різні види шумоізоляційних мембран, їх характеристики і особливості монтажу.
Незважаючи на широкий асортимент звукоізоляційних матеріалів, вибрати їх не так просто, так як цей вибір залежить від виду шуму:

  • Повітряного (того що переноситься по повітрю). До нього відносяться гучні звуки, розмови, музика.
  • Ударного. Являє собою звукові хвилі, що переміщаються по плитах перекриття, стіна.

Важливо: звукоізоляційні мембрани не дають потрапити стороннім звукам всередину приміщення, так як створюють фізичний бар'єр.

Найпопулярнішими і поширеними є:

  • Tecsound - мінеральний звукоізоляційний матеріал. Він випускається в рулонах і відрізняється високою міцністю. До його основних переваг можна віднести невелику товщину, стійкість до негативних факторів, зручність в роботі, пожежна безпека, гнучкість і еластичність.
  • Mapesonic - мембрана з тонким шліфом. Призначається для звукоізоляції, переданої через підлогові плити. Її наносять перед укладанням підлогових покриттів тонким шаром. Підходить матеріал для всіх типів приміщень.
  • Фронт акустік. Універсальний матеріал, що підходить для різних об'єктів.
  • Vibrostop. Основне призначення - це звукоизоляция пола. Vibrostop - це полімерний рулонний матеріал, який стабільно еластичний і гігієнічно безпечний. Матеріал має 2 шари і закриту комірчасту структуру. Матеріал по поверхні армується міцно гідроізолюючою та пароізолюючою плівкою. Використання мембрани Vibrostop при створенні конструкцій плаваючих підлог в промислових, громадських і житлових спорудах і будівлях дозволить підвищити звукоізоляцію ударного шуму. Відповідають нормам СНиП II-12-77. Переваги звукоізоляційній мембрани Vibrostop: при динамічних і статичних навантаженнях характеристики мембрани залишаються стабільними, довговічність, при малій товщині висока ефективність, а також збереження гарної еластичності матеріалу при різних температурах.
  • SoundGuard Membrane застосовується при будь-якому будівництві для посилення звукових якостей. Її можна використовувати для шумоізоляції стін, підлог, перегородок, стель. До особливостей відносять універсальність, практичність, еластичність.

Переваги

Всі шумопоглинаючі мембрани мають свої особливості та переваги. До них варто віднести:

  • Невелику товщину матеріалу і малу вагу;
  • Зручність в роботі;
  • Щільність. При мінімальній товщині матеріалу вони здатні забезпечити надійний захист від сторонніх шумів;
  • Ефективність і універсальність;
  • Стійкість до негативних факторів. Ці матеріали не бояться різких перепадів температур, підвищеної вологості. Вони не гниють, на їх поверхні не заводиться цвіль і грибки.
  • Екологічність і пожежна безпека. Всі мембрани виробляються з екологічно чистих матеріалів. У їх складі немає шкідливих домішок, тому їх воно сміливо використовувати в житлових приміщеннях.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Почему легальный ...
Наступна новина: Кращий підручник з ...

КОМЕНТАРІ