Реалізовуємо ідеї: корисні івенти тижня та актуальні можливості для ІГС області

Реалізовуємо ідеї: корисні івенти тижня та актуальні можливості для ІГС області

13.02.19 09:11 0 765
Ще досі не спланували тиждень? Тоді поспішайте! Відвідайте презентацію Української академії лідерства, завітайте на зустріч з Аспен-спільнотою та обов'язково знайдіть час для заповнення заявки на грант від Житомирської ОДА-2019.

Грант від Житомирської ОДА-2019

Поспішайте! До 4 березня ІГС можуть подавати заявки на участь у конкурсі проектів для отримання гранту від ОДА. Цього року загальна сума фінансової підтримки становить 1 млн 500 тис. грн.

Конкурсні пропозиції можуть стосуватися різноманітних тематичних напрямків, головне – актуальність та соціальна значущість. Оптимальна сума гранту для ІГС – 100 тис. грн., проте розглядатимуться й проекти з іншими бюджетами.

Деталі ТУТ.

Знайомство з Українською академією лідерства

Ти ініціативний та маєш багато ідей? Хочеш стати новим героєм своєї країни? Приходь на презентацію Української академії лідерства в твоєму місті. Студенти УАЛ розкажуть про:

* особливості навчання в академії;

* чому варто вступати в УАЛ;

* які можливості відкриваються перед студентом академії.

Коли: 13 лютого о 17.00 год.

Де: майдан ім. С.П. Корольова, 4/2 (Житомирська міська рада).

Зустріч з Аспен спільнотою

15 лютого запрошуємо на зустріч-бесіду з Аспен-спільнотою, що відбудеться в Житомирі.

Аспен Інститут Київ, реалізовуючи свою місію, прагне розвитку культури діалогу та створення можливостей для обміну ідеями. Використовуючи метод діалогу, створюється простір, де розумні, проактивні та креативні люди піднімають актуальні питання і разом знаходять відповіді щодо майбутнього своїх спільнот.

Під час зустрічі представники Аспен Інституту Київ ознайомлять із методиками діалогу та поділяться досвідом їхнього впровадження в Україні.

Дата та час: 15 лютого, 17.00-19.00

Місце: Житомирський центр розвитку місцевого самоврядування, вул. Михайлівська 8/1, 2-ий поверх

Реєстрація доступна за посиланням bit.ly/2GfN99T.

Весняна школа у Молдові «10-та річниця Східного партнерства: підсумки та шлях уперед»

До участі у Весняній школі «10-та річниця Східного партнерства: підсумки та шлях уперед» запрошуються молоді лідери з України віком від 18 до 30 років.

Школа відбудеться 20-22 березня 2019 року в Кишиневі. Програма школи передбачає серію тренінгів, дебатів, інформаційних сесій з експертами та високопосадовцями.

Робоча мова заходу – англійська.

Дедлайн подачі заявок – 17 лютого 2019 р.

Усі витрати (проїзд, проживання та харчування) покриваються організаторами.

Воркшоп у Варшаві для лідерів громадських організацій

Ви прагнете розвитку вашої організації, покращення управлінських можливостей або підвищення ефективності у зборі коштів та спілкуванні з зовнішнім світом?

Подайте заявку на 5-й щорічний воркшоп для керівників громадських організацій, що відбудеться у Варшаві 27-31 травня 2019 року.

Семінар структуровано навколо презентацій відомих експертів та подальших інтерактивних дискусій у малих групах та сесій із запитань та відповідей.

Детальна програма та більше інформації про захід – на сайті Fundacja Edukacja dla Demokracji.

Кінцевий термін подання заявки – понеділок, 18 лютого 2019 року, CEST 23:59. Анкету потрібно надіслати Tadeusz Rudzki за адресою: leadership.workshop@fed.org.pl з темою ‘Application'. Всі заявники отримають відповідь до 8 березня.

Програма «Інклюзивне мистецтво»

Програма «Інклюзивне мистецтво» розробляється у партнерстві із Британською Радою в Україні та покликана сприяти забезпеченню культурних прав осіб з інвалідністю (з особливими культурними потребами), націлена на подолання бар'єрів між суспільством у цілому і місцевими громадами, з одного боку, та особами з інвалідністю та їх спільнотами, з іншого.

Терміни подачі на конкурс: 18.03.2019 – 26.04.2019.

Загальний бюджет програми – 20 млн. грн.

Програмні менеджери: programa.ink@ucf.in.ua, (044) 504 22 66.

Деталі: https://ucf.in.ua/programs/21/lots та https://ucf.in.ua/programs/22/lots.

Програма «Знакові події для української культури»

Програма «Знакові події для української культури» спрямована на створення позитивного іміджу України на міжнародній культурній арені, розбудову широкої національної та міжнародної партнерської мережі у сфері культурних та креативних індустрій, сприяння широкій міжсекторальній співпраці.

Терміни подачі на конкурс: 11.02.2019 – 22.03.2019.

Загальний бюджет програми – 60 млн. грн.

За інформацією звертатися: programa.znak@ucf.in.ua, (044) 504 22 66.

Деталі: https://ucf.in.ua/programs/11/lots та https://ucf.in.ua/programs/12/lots.

Конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток»

Навчаєшся у 10 класі? Вже знаєш, ким хочеш стати в майбутньому? Тобі цікаво познайомитися з топ-менеджерами підприємств, організацій та державних органів влади та почути реальні поради з планування та розвитку кар'єри? Тоді ця можливість саме для тебе!

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та Career Hub у партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком розпочинають проект «Моя кар'єра в Україні» і запрошують учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів взяти участь у Конкурсі есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток». Інформаційні партнери – Міністерство молоді та спорту України та журнал «Однокласник».

Автори кращих робіт відвідають регіональні зустрічі в одному з п'яти міст України: Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі та Одесі, де познайомляться з керівниками місцевих компаній та створять власний рецепт успішної кар'єри.

Есе необхідно надіслати до 21 лютого, заповнивши відповідну заявку на сайті www.careerhub.in.ua/essay. Про результати буде повідомлено 27 лютого.

Більш детальну інформацію ви можете дізнатися з положення про конкурс, яке розміщене на сайті: www.careerhub.in.ua/essay.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Діти тернопільських ...
Наступна новина: Тернопільська молодь ...

КОМЕНТАРІ