Що таке розкрутка сайту?

Що таке розкрутка сайту?

13.02.19 13:26 0 1551

Після створення сайту багато хто задається питанням: чому мого ресурсу немає в пошуковій системі? Саме для того, щоб він там з'явився і проводяться розкрутка сайту. Створення сайту не гарантує, що він уже відомий в мережі Інтернет. Якщо ви не будете просувати свій сайт за ключовими словами, що характеризують діяльність вашої фірми, ви ніколи не потрапите на перші сторінки пошукових систем. А значить, потенційні клієнти підуть на сайти ваших конкурентів і скористаються їхніми послугами.

Рокрутка сайтів: що вона собою представляє?

Розкрутка (просування) сайту - послуга з проведення цілого комплексу заходів, спрямованих на залучення відвідувачів, поліпшення позицій сайту по певних запитах - ключові слова. Після проведення даного комплексу послуг можете бути впевнені в тому, що це дозволить вашому сайту зайняти кращі позиції в результатах пошуку за певними ключовими фразами.

Просування сайтів на сьогоднішній день дуже популярна послуга, так як допомагає підвищити популярність вашого сайту в мережі Інтернет. В результаті якісного просування, ваш сайт за ключовими фразами в пошукових системах буде займати високі позиції, завдяки чому відвідуваність вашого проекту може збільшитися в 10-20 разів.

Розкрутка сайту - це процес досить тривалий, тому не варто чекати миттєвих результатів. Як правило, перші результати просування (розкручування) сайту видно тільки через 2-3 тижні, а повний ефект - через 2-3 і більше місяців. Але зате при правильній роботі результат буде стабільний. Звичайно, коливання плюс-мінус наскільки позицій можливі. Це пов'язано з постійно мінливими алгоритмами пошукових систем. Жодна компанія не може дати вам гарантії, що будь-який пошуковий запит буде постійно на першій позиції.

Кому довірити просування сайту в інтернеті?

Компанія, яка буде займатись просуванням вашого сайту, має провести комплекс заходів, для досягнення максимального результату. До них відносяться:

  1. аналіз вашого проекту та детальне знайомство з вашим бізнесом;
  2. знайомство з проектами ваших конкурентів, що дозволить розробити стратегію просування саме вашого проекту;
  3. оптимізація вашого проекту (перевірка правильності написання заголовків і текстів);
  4. підбір ефективних ключових словів і т. д.

По матеріалам: http://exeo.com.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: Перша громада на ...

КОМЕНТАРІ