Найкорисніші аксесуари для мобільних телефонів

Найкорисніші аксесуари для мобільних телефонів

13.02.19 15:22 0 1124

З появою електронних гаджетів виробники аксесуарів наввипередки намагаються надати покупцю на вибір найкорисніший і цікавий вид доповнення гаджета. У цій статті розглянемо найкорисніші аксесуари для смартфонів, а розповість нам про них співробітник інтернет-магазину аксесуарів для телефонів http://phonecase.com.ua.

6 корисних аксесуарів для телефонів:

  1. Монопод. Моноскопіческій монопод для тих, хто любить фотографуватися. Так само він популярний під назвою «палка-Селфі». Це висувна конструкція, яка дозволяє зробити якісні фотографії на відстані. Монопод може бути різної довжини (від 20 см і більше 1м), що дозволяє регулювати те, що потрапить в кадр. Палка - Селфі має невелику вагу, що дозволяє з легкістю утримувати однією рукою і робити знімки. Ручка монопода прогумована, що дає можливість міцно тримати і не переживати, що конструкція може зісковзнути з рук. На ручці є кнопка спуску затвора фотоапарата, тому знімки робити просто і легко.
  2. Пульт Bluetooth. Це досить практичний аксесуар, коли камера смартфона витісняють фотоапарати. За допомогою такого додаткового аксесуара можна створювати фотографії на відстані до 10 м (відстань дії Bluetooth), просто натиснувши кнопку на дистанційному пульті Bluetooth. Пульт живить енергію від звичайних батарейок, тому доступний і практичний інструмент, який тільки спрощує роботу телефону.
  3. Powerbank або зовнішній акумулятор. Це відмінне доповнення до смартфону, яке стане незамінною річчю вчасно повного розряду батареї. Зарядний пристрій на ринку надано різної потужності, має ряд додаткових функцій, таких як ліхтарик, динамо машина, або можливість його зарядити за допомогою сонячної енергії. Так само існує варіант за допомогою портативної батареї зарядити не тільки смартфон, але і інші види гаджетів - ноутбук, фотоапарат, планшет і т. д.
  4. Захисне скло. З покупкою мобільного телефону зазвичай купували і захисну плівку, яка захищала екран від подряпин. Але технологічний прогрес не стоїть на місці, і сьогодні є альтернативи плівці - загартоване скло, яке має більше переваг в порівнянні з нею. Наприклад, загартоване скло має тверду структуру, тому воно є більш безпечним доповненням до екрану. Адже тепер скло буде захищати не тільки від подряпин, але і випадкових ударів. Так само деякі виробники пропонують захисне скло, яке має водонепроникну функцію, якої виявиться дуже затребуваною в сім'ї, де є діти. Ну і головна перевага - скло легко встановити на екран телефону, ну і так же легко демонтувати.
  5. Портативний динамік. Його легко підключити до будь-якого електронного гаджету, і не тільки до телефону. Зазвичай такі динаміки працюють за допомогою Bluеtoоth протягом 7-8 годин. Вони можуть відтворювати музику різного формату, а так само підключити TF-карти пам'яті.
  6. Авто та велодержателі. Чудовий аксесуар, який дозволяє щільно зафіксувати гаджет, що в свою чергу береже його від можливих потертостей або випадкових падінь, і дає можливість своєму власникові насолоджуватися переглядом фільму в очікуванні поки розсмокчеться пробка, або бути зафіксованим на кермі велосипеда вчасно ранкової прогулянки і т. д.

Висновки

У сучасному світі, коли технологічний прогрес не стоїть на місці і розвивається з величезною швидкістю, іноді і не встигаєш стежити за новинками на ринках, особливо, що стосується ринку Android - пристроїв і аксесуарів до них. Слід зазначити, що китайські виробники ударно працюють над випуском аксесуарів, які можуть бути корисними і практичними в повсякденному житті.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 27 шкіл утеплили на ...
Наступна новина: Як вибрати кейтеринг для ...

КОМЕНТАРІ