Кейтеринг - це можливість полегшити собі завдання по організації будь-якого торжества, але це за умови ідеального надання послуг спеціалізується компанії. Частування - це те, що гості запам'ятають не в останню чергу, а тому вибирати кейтеринговую фірму потрібно особливо ретельно. А як це зробити нам розповість співробітник компанії https://besteventscatering.com.ua/.
На що орієнтуватися при виборі кейтерингової компанії?
Захід залишить масу приємних спогадів, якщо при виборі фірми враховувати 5 основних моментів:
- Кількість запрошених і вид кейтерингу.
- Відгуки про компанію.
- Перелік послуг в загальній вартості.
- Дегустаційний процес.
- Деталізація свята.
Про кожного з цих пунктів варто поговорити окремо.
Запрошені та вид кейтерингу
Кількість гостей і мета конкретного заходу «диктують» різновид кейтерингу, найбільш доречну в тій чи іншій ситуації:
- банкет;
- фуршет;
- весілля;
- корпоративні заходи (конференції, презентації, пікніки, барбекю);
- вечірка;
- кава брейк;
- свято для дітей;
- бари та кенді бари;
- фудтрак.
Орієнтуватися варто на комфорт гостей, «дух» заходи і мета зборів: відпочинок і розвага або ділова зустріч у неформальній обстановці.
Відгуки про компанію
Для того щоб визначитися, яка компанія найбільше підходить для вас і проведення вашого відповідального і важливого події, необхідно вивчити всі рекомендації та відгуки про існуючі фірмах. З'ясуйте такі основні моменти:
- Як довго компанія існує на ринку?
- Які заходи організовувала і обслуговувала?
- Чи є вдячні і постійні клієнти?
- Які відгуки замовників про компанію?
- У чому переваги конкретної фірми?
Перелік послуг в загальній вартості
У консультаційної бесіді з представниками компанії необхідно з'ясувати, що саме входить в надання послуг кейтерингу, щоб розуміти, на що потрібно виділяти окрему статтю бюджетних витрат. В надання послуг кейтерингу може входити:
- Допомога у виборі місця проведення заходу (якщо кейтеринг виїзної).
- Визначення зі стилем урочистості і відповідне оформлення за допомогою меблів, текстильних деталей, посуду, столових приладів.
- Спільна з замовником розробка меню.
- Доставка продуктів на місце, при необхідності - організація «польовий» кухні.
- Обслуговуючий персонал (професійні кухарі, офіціанти та бармени).
- Прибирання сміття, посуду і робочих інструментів.
- Додаткові розважальні шоу і програми.
Дегустаційний процес
Дегустація їжі з меню, розробленого кейтеринговій компанією, повинна пройти в 4 напрямках:
- Зовнішній вигляд страв і закусок. Загальновідомий факт, що прийом їжі починається з візуального прийняття їжі.
- Якість сервірування столу (прилади, текстиль).
- Рівень обслуговування. Проведіть репетицію з персоналом і зверніть увагу на їх реакцію на зауваження і можливість враховувати побажання гостей.
- Смак страв і закусок. Неїстівну їжу навряд чи оцінять ваші гості.