Як вибрати кейтеринг для створення ідеального торжества?

Як вибрати кейтеринг для створення ідеального торжества?

13.02.19 16:17 0 1233

Кейтеринг - це можливість полегшити собі завдання по організації будь-якого торжества, але це за умови ідеального надання послуг спеціалізується компанії. Частування - це те, що гості запам'ятають не в останню чергу, а тому вибирати кейтеринговую фірму потрібно особливо ретельно. А як це зробити нам розповість співробітник компанії https://besteventscatering.com.ua/.

На що орієнтуватися при виборі кейтерингової компанії?

Захід залишить масу приємних спогадів, якщо при виборі фірми враховувати 5 основних моментів:

  • Кількість запрошених і вид кейтерингу.
  • Відгуки про компанію.
  • Перелік послуг в загальній вартості.
  • Дегустаційний процес.
  • Деталізація свята.

Про кожного з цих пунктів варто поговорити окремо.

Запрошені та вид кейтерингу

Кількість гостей і мета конкретного заходу «диктують» різновид кейтерингу, найбільш доречну в тій чи іншій ситуації:

  1. банкет;
  2. фуршет;
  3. весілля;
  4. корпоративні заходи (конференції, презентації, пікніки, барбекю);
  5. вечірка;
  6. кава брейк;
  7. свято для дітей;
  8. бари та кенді бари;
  9. фудтрак.

Орієнтуватися варто на комфорт гостей, «дух» заходи і мета зборів: відпочинок і розвага або ділова зустріч у неформальній обстановці.

Відгуки про компанію

Для того щоб визначитися, яка компанія найбільше підходить для вас і проведення вашого відповідального і важливого події, необхідно вивчити всі рекомендації та відгуки про існуючі фірмах. З'ясуйте такі основні моменти:

  • Як довго компанія існує на ринку?
  • Які заходи організовувала і обслуговувала?
  • Чи є вдячні і постійні клієнти?
  • Які відгуки замовників про компанію?
  • У чому переваги конкретної фірми?

Перелік послуг в загальній вартості

У консультаційної бесіді з представниками компанії необхідно з'ясувати, що саме входить в надання послуг кейтерингу, щоб розуміти, на що потрібно виділяти окрему статтю бюджетних витрат. В надання послуг кейтерингу може входити:

  1. Допомога у виборі місця проведення заходу (якщо кейтеринг виїзної).
  2. Визначення зі стилем урочистості і відповідне оформлення за допомогою меблів, текстильних деталей, посуду, столових приладів.
  3. Спільна з замовником розробка меню.
  4. Доставка продуктів на місце, при необхідності - організація «польовий» кухні.
  5. Обслуговуючий персонал (професійні кухарі, офіціанти та бармени).
  6. Прибирання сміття, посуду і робочих інструментів.
  7. Додаткові розважальні шоу і програми.

Дегустаційний процес

Дегустація їжі з меню, розробленого кейтеринговій компанією, повинна пройти в 4 напрямках:

  • Зовнішній вигляд страв і закусок. Загальновідомий факт, що прийом їжі починається з візуального прийняття їжі.
  • Якість сервірування столу (прилади, текстиль).
  • Рівень обслуговування. Проведіть репетицію з персоналом і зверніть увагу на їх реакцію на зауваження і можливість враховувати побажання гостей.
  • Смак страв і закусок. Неїстівну їжу навряд чи оцінять ваші гості.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Дверні замки «МЕТТЕМ»

КОМЕНТАРІ