Дверні замки «МЕТТЕМ»

Дверні замки «МЕТТЕМ»

13.02.19 16:55 0 1196

Перші залізні вироби компанія «МЕТТЕМ» почала випускати в 1992 році. За роки роботи підприємство посіло лідируючі позиції серед виробників запірних і фіксуючих пристроїв. Завдяки чому це стало можливим?

По-перше, все замки випускаються на власному заводі компанії, розташованому в Кіровській області. Це безумовний плюс, по-перше, контролюють якість виробів і реагують на зауваження покупців в «МЕТТЕМ» дуже оперативно.

По-друге, на всі товари дається дворічна гарантія, що сприяє продажу виробів. Крім цього, багатьох власників підкуповують позитивні рекомендації та відгуки про ці пристрої.

Дійсно, відгуки власників про сильные замки Меттэм по більшій мірі позитивні. Користувачі відзначають добротність виробів, зручність експлуатації і доступну вартість.

Види замків МЕТТЕМ і їх основні характеристики

Виробник випускає замки трьох рівнів безпеки - 2, 3 і 4 згідно із затвердженими стандартам якості. Серед продукції, що випускається компанією продукції можна придбай кодовий замок «МЕТТЕМ», протипожежні замки, замки для зовнішніх і броньованих дверей. Всі наявні моделі представлені в шести серіях:

Суперзахист

Замки цієї категорії носять назву «суперзахист» неспроста, вони мають унікальні переваги незалежно від типу механізму: це може бути врізний сувальдний замок «МЕТТЕМ», циліндровий замок або комбінований. До числа можливих переваг відносяться: 10 сувальд, механізм кодової блокування, спеціальна броненакладка, а також два механізму замикання. У даній категорії на замки «МЕТТЕМ» ціна найбільш висока, що пояснюється високими захисними властивостями виробів. Замки цього типу можуть бути врізними або вкладними.

Класика

У цій категорії кожен замок «МЕТТЕМ» - сувальдний. Як відомо, сувальдний механізм замикання є одним з найбільш стійких до злому. Сувальдні замки підходять для металевих і дерев'яних вхідних дверей. Замки серії «Класика» можуть бути вкладними, врізними або накладними. У категорії «Класика» на замок «МЕТТЕМ» ціна знаходиться в середньому діапазоні. В цілому, такі пристрої доступні більшості російських сімей із середнім рівнем доходу.

Норма

Замки цієї серії представлені стандартними замикаючими пристроями. У цій категорії на замок «МЕТТЕМ» ціна доступна покупцям з будь-яким рівнем доходу. Хтось використовує такі замки в якості основних, хтось - в якості додаткових. Функціональність таких замків дещо обмежена, проте це не відбивається на якості виробів.

Для протипожежних дверей

У цій серії «МЕТТЕМ» випускає дві моделі замків циліндрового типу. Кожна з моделей оснащена клямкою діаметром, що перевищує діаметр ригелів, що забезпечує міцну фіксацію двері при впливі надвисоких температур навіть в тому випадку, якщо замок відкритий. При виготовленні цих замків не застосовуються легкоплавящіеся метали.

Електромеханіка

У цій категорії представлені два замки-невидимки: врізний та накладний. Завдяки своїй невидимості, замки є суттєвою перепоною для зломщиків, незнайомих з місцем їх установки. Управляти цими пристроями можна дистанційно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ