Чому професіонали вибирають для великого тенісу ракетки Head?

Чому професіонали вибирають для великого тенісу ракетки Head?

13.02.19 17:05 0 1908

У світі професійного тенісу справжня продукція Head займає лідируюче місце. Цьому є 2 основні причини: відмінні характеристики моделей бренду і чудові результати спортсменів, які використовують саме її. Чому це так розглянемо більш детально, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину  https://tennisgo.com.ua/, в якому безпосередньо можна купить ракетку Head.

Історія австрійського бренду Head стартувала ще 70 років тому. Після 20 років існування фірма, яка виробляла тільки лижі, розширила виробництво і включила в свій асортимент фірмові ракетки. Інноваційна продукція стала великим проривом і закріпила за корпорацією звання лідера серед виробників тенісних аксесуарів.

Чим славляться ракетки для тенісу від виробника Head?

Головне досягнення компанії Head - це тенісні ракетки збільшеного розміру. Така ракетка відмінно підходить професійним гравцям. Саме збільшений розмір розширює ігрове поле і полегшує процес гри. Слід зазначити, що разом зі збільшенням габаритів збільшився і вага, тому ракетки Head частіше вибирають чоловіки.

Сучасні варіації відрізняються якісними і фізичними характеристиками:

  1. Матеріалом - це може бути метал, гель або сучасні композитні сплави;
  2. струнною формулою;
  3. розміром;
  4. масою;
  5. структурою рукоятки.

Загальною ж характеристикою для всіх ракеток даного бренду є надлегкість.

Ракетки для великого тенісу Head: модельний ряд і характеристики

Широкий асортимент фірмовий ракеток і іншого необхідного спорядження пропонує тенісний інтернет-магазин - TennisGo. Тут зібрані кращі моделі ракеток, кожна з яких має свої відмінні риси, що визначають специфіку застосування снаряда. Висока якість виробів преміум класу незаперечно. А їх справжність підтверджується у вигляді лазерного гравірування, нанесеної на рукоятку.

Отже, моделі:

  • Prestige - це поєднання зменшеного обода і обважнення конструкції. Ця лінійка гарантує більш високу точність і потужність подачі, а також відмінне обертання.
  • Ракетки для великого тенісу лінійки MxG виготовлені з комбінації графіту і магнію, що забезпечує ідеальний баланс потужності та контролю м'яча.
  • Radical відрізняються більш важкої рамкою і універсальної рукояткою, яка розроблена на основі технології Graphene Touch. Вона ідеально лежить в руці і не натирає долоню.
  • Instinct - гарантія чудової керованості при потужної і динамічній грі. Вибирати цей варіант, значить докласти менше зусиль, але отримати підвищену енергію при подачі.
  • Оригінальні ракетки для тенісу Head Speed забезпечують оптимальне перерозподіл ваги. Тому швидкість в кожному русі, як і маневреність помітно збільшуються.

Кожна серія в свою чергу представлена кількома моделями з різними параметрами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Дверні замки «МЕТТЕМ»
Наступна новина: Преимущества использования ...

КОМЕНТАРІ