Чернігів: Зіпсовану плитку замінять за рахунок підрядника

Чернігів: Зіпсовану плитку замінять за рахунок підрядника

14.02.19 12:44 0 585
Виправити всі недоліки мощення тротуарної плитки, які проявилися за зиму на щойно відремонтованих вулицях Чернігова, за рахунок підрядника, без жодної копійки з міського бюджету - таке доручення Чернігівський міський голова дав керівництву міського управління ЖКГ на розширеній міській нараді 12 лютого.

Зауваження до якості укладання плитки на кількох ділянках тротуарів, відремонтованих у Чернігові в минулому році, виникли і в мера особисто, і в багатьох чернігівців, які поділилися своїми враженнями в соцмережах. Місця, де ці роботи виконані не досить якісно, впадають в око на Береговій, Шевченка, Рокоссовського.

Управління ЖКГ має якнайшвидше перевірити всі 30 тис метрів кв. плитки, зафіксувати всі наявні недоліки та доповісти міському голові про результати. Також вони мають задіяти механізми виконання підрядниками гарантійних зобов'язань.

Як ми вже розповідали раніше, зараз у Чернігові всі підрядники в обов'язковому порядку надають гарантійний лист щодо всіх робіт, які виконують.

Читайте також: Владислав Атрошенко: Я найбільше зацікавлений, щоби відремонтовані дороги служили чернігівцям якомога довше

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Субсидія-2019: ...
Наступна новина: Проверка давления головок ...

КОМЕНТАРІ