Переваги вторинного житла на ринку нерухомості

Переваги вторинного житла на ринку нерухомості

14.02.19 11:30 0 1109

Купівля житла для багатьох з нас є однією з найвагоміших подій в житті. І ця подія вимагає підготовки та знань. Недостатньо просто накопичити певну суму на покупку житла. Потрібно ще й чітко розуміти яке саме житло ви хочете придбати: приватний будинок, квартиру в новобудові або ж на вторинному ринку. Ясна річ, що будь-яке вкладення грошей, а покупка житла саме цим і є, хочеться провести з максимальною вигодою для себе.

Далі, ми розглянемо основні переваги та недоліки вторинного ринку нерухомості, адже саме квартиру на вторинному ринку люди купують найчастіше.

Сам портал є дуже зручним, адже:

  1. на сайті є тисячі актуальних оголошень з фото, описом, всі оголошення перевіряються вручну;
  2. у вас є можливість додавання необмеженої кількості оголошень, причому абсолютно безкоштовно;
  3. сайт має багатофункціональний і зрозумілий пошук з фільтрами, які допомагають заощадити час пошуку;
  4. є мобільний додаток для iOS та Android.

Саме тому, якщо вас цікавить продаж вторинного житла (квартири, будинку, кімнати, дачі), або ви маєте намір купити нерухомість у Львові на вторинному ринку, тоді Likimap - це те що вам потрібно!

Ну а ми повертаємося до "+" та "-" вторинного житла.

Основними перевагами вторинного житла є:

  • Очевидно, що квартира в «хрущовці» завжди буде дешевшою ніж квартира в новобудові, тому вона більш доступна для середньостатистичного жителя нашої країни.
  • Купуючи вторинне житло, ми можемо відразу ж практично приступати до ремонту (якщо він потрібен).
  • При покупці вторинного житла завжди є шанс купити квартиру саме в тому районі, який вам до душі. Адже ці квартири розташовані по всьому місту - від центру до околиць, чого не скажеш про новобудови.
  • Вибір і ціни на такі квартири анітрохи не обмежений, а саме по собі ціноутворення набагато гнучкіше, ніж ціноутворення на квартири в новобудовах. Адже такі квартири продаються з різних причин, хтось їде в інше місто або іншу країну і квартиру потрібно продати дуже терміново, тому тут ціна може бути навіть заниженою, щоб швидше провести операцію.

Звичайно ж є і недоліки:

  1. Наприклад, маленька площа. Нестрашно, якщо ви купуєте, наприклад, трикімнатну або чотирикімнатну квартиру. Тут можна провести перепланування, пересунувши при цьому стіни, зробити кухню-студіо, поставивши перегородки й т. д., але якщо це однокімнатна крихітна квартирка - тут вже так не потанцюєш.
  2. Дуже часто в старих будинках квартири з суміжними кімнатами. Що не дуже зручно.
  3. Сам будинок може бути дуже старим, це позначається на стані під'їздів, буває, течуть дахи (що дуже важливо, якщо ви хочете купити квартиру на останньому поверсі), ну і самі комунікації не в кращому стані.

Висновки

У будь-якому випадку завжди можна підібрати ідеальний для себе варіант, враховуючи та вартість та стан квартири, стан і розташування самого будинку, транспортні розв'язки, розвинену інфраструктуру неподалік. Тому перш ніж все ж зробити свій вибір вам потрібно зважити всі «за» і «проти» і лише після цього укладати угоду.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ