Ray Ban-класика сучасності

Ray Ban-класика сучасності

14.02.19 17:57 0 762

У двадцятих роках минулого століття, точніше в 1929 році, коли авіація стала стрімко розвиватися, з'явилася необхідність створення спеціальних окулярів для пілотів - авіаторів, основною функцією яких був захист очей від засліплення сонячними променями. У таких окулярах потребував кожен пілот, чиї польоти на літаку були пов'язані з умовами джерела яскравого світла. Головним і необхідною умовою залишалася достатня видимість.

Ідея створення тонованого закопченого скла народилася давно, але для цього необхідна спеціальна система, що дозволяє тонувати скла, відповідно до встановлених норм і вимог. Першу модель очок "Aviator" створили тільки в 1936 році, вони призначалися для пілотів Військово Повітряних Сил США. Нова модель очок завоювала велику популярність у всіх. Торгова марка Ray Ban починає випуск продукції в 1937 році.

Моделі Ray Ban представлені в різних оправах, до того ж система стекол декількох видів, захищає від сонячних променів. Перші моделі Ray Ban Aviator - основоположники сучасних очок. Сьогодні лінзи мають підвищену міцність, сучасне якість бачення відмінне. Нова мода для сонячних днів була відкрита очками Aviator в тридцяті роки минулого століття. Навіть тоді окуляри Ray Ban були дуже модними. Сьогодні вони популярні, стильні і сучасні, як і в далекому минулому. До речі, придбати їх можна в інтернет-магазині https://glasses.zp.ua/.

Ray Ban-окуляри або щось більше?

Сонцезахисні окуляри. Були часи, особливо в середині шістдесятих, коли цей аксесуар піддавався вельми різкій критиці, нібито «сонцезахисні окуляри погіршують зір». Виробленим вітчизняною промисловістю очками було далеко до американських аналогів, і, чимало людей зазнали велике бажання покритикувати. Однак через якийсь час на екранах наших кінотеатрів почали з'являтися американські актори і, нарешті, наші співвітчизники змогли побачити справжні сонцезахисні окуляри Ray Ban Wayfarer.

Виготовлені з пластику відмінної якості окуляри стали класичним аксесуаром для літнього часу. Володіти окулярами Ray Ban стало престижно. З'явившись в початку 1950 року, ця марка негайно завоювала щиру любов тисяч поціновувачів, і кількість їх неухильно продовжувала зростати. Причиною такої популярності стало те, що покупці оцінили безсумнівні переваги очок Ray Ban перед іншими брендами:

  • По-перше, висока якість лінз, що виключають сонячні відблиски, яким би не був кут падіння світла на їх поверхню;
  • По-друге, ці окуляри прекрасно захищають сітківку ока від вражаючої дії ультрафіолетових променів, тим самим зберігаючи зір їхнього власника;
  • По-третє, окуляри Ray Ban Wayfarer-це чудовий спосіб захисту очей від втоми, їх можна носити як завгодно довго і без всяких побічних ефектів, а надійна фіксація лінз в оправі виключає їх випадання в будь-який, навіть самої складної ситуації;
  • По-четверте, футляр, в якому продаються окуляри Ray Ban, дуже зручний, і при цьому гарний.

В даний час лінійка сонцезахисних окулярів Ray Ban складається з різних варіантів. Це і класичні, і ультрамодні, і елітарні моделі, а також спеціальні окуляри для водіння автомобіля, і навіть окуляри для занять спортом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги сонцезахисних ...
Наступна новина: Окуляри Ray Ban: в чому їх ...

КОМЕНТАРІ