Окуляри Ray Ban: в чому їх переваги?

Окуляри Ray Ban: в чому їх переваги?

14.02.19 18:06 0 892

Сонцезахисні окуляри бренду Ray Ban з'явилися дуже давно - понад 80 років тому. Однак і сьогодні ці окуляри вважаються вершиною стилю і мірилом відмінного смаку. Оригінальні окуляри компанії Ray Ban є найбільш продаваними у світі. Багато відомих політиків, зірок, артисти обирають собі саме такі вироби. У їх колекціях присутні моделі різних фасонів і форм. Бренд має тривалу історію, яка показала, що вироби дійсно користуються високим попитом і є актуальними в будь-який проміжок часу. Така оптика дуже популярна і затребувана серед бажаючих виглядати яскраво і неординарно (до речі, придбати її можна в інтернет-магазині https://glasses.dp.ua/).

Спочатку окуляри Ray Ban були зроблені компанією Bausch & Lomb для пілотів. Зелені лінзи, які використовувалися в зазначеної продукції, дозволяли відсівати інфрачервоні і ультрафіолетові промені. Через вісім років після появи бренду в продажу з'явилися окуляри Aviator - одна з найпопулярніших моделей, яка не втратила своєї актуальності і сьогодні.

У чому полягають переваги очок Ray Ban?

Окуляри від виробника Ray Ban мають численні переваги. По-перше, не можна не відзначити їх чудовий вид, а також високоякісні матеріали, які використовуються у виробництві оптики. Оправи, виконані з пластика, мають спеціально нанесену полірування, яка дозволяє зберігати гладкість поверхні очок протягом всього терміну експлуатації. По-друге, сердечники з металу допомагають швидко підігнати окуляри під форму обличчя. Носити окуляри дуже легко, адже вони мають рівномірно розподілений вага.

Оправи з металу будуть служити дуже довго. Вони дуже функціональні, практичні, відповідають наявним модним тенденціям. Модель Classic Metal очок Ray Ban практично не змінилася з моменту своєї появи - а їй уже стукнуло майже 50 років! Гальванічне покриття, яке наноситься на оправи, допомагає вберегти виріб від корозії. Деякі моделі мають покриття з хрому або золота, що допомагає додатково посилити оправу. Така оправа завжди буде блищати на сонці. Матеріал, з якого виконані дужки окулярів, володіє міцністю і високою гнучкістю, а тому модель можна буде швидко підігнати під свою форму обличчя. Така оптика буде стійка до зносу і прослужить довгий час своїм власникам.

Легендарний бренд Ray Ban - це найширша колекція сучасних оптичних виробів для власників різних форм особи. Аксесуар допоможе захистити зір, стане модним, екстравагантним доповненням для всіх любителів стилю і неперевершеного іміджу. У когорті любителів цього виду оптики значаться багато відомих осіб, перераховувати яких можна дуже довго. Можна відшукати окуляри з градієнтними лінзами, моделі з темними оправами і лінзами сіро-зеленого кольору. Підбирайте відповідні окуляри під свій стиль, створюйте такий образ, про який давно мріяли! У продажу ви завжди знайдете вишуканий аксесуар, який доповнить імідж і стане основним акцентним елементом на вашому обличчі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ray Ban-класика сучасності
Наступна новина: Кранові ваги: переваги і ...

КОМЕНТАРІ