Основні переваги відпочинку в Затоці (Одеська область)

Основні переваги відпочинку в Затоці (Одеська область)

15.02.19 01:35 0 1693

Основна перевага, яке надає відпочинок в Затоці - просторі і розкішні пляжі, море, з піщаним і пологим дном, чиста вода та привітне чорноморське сонце! Курорт здатний запропонувати відпочиваючим якісний рівень сервісу, причому за доступною для багатьох ціною, що особливо приваблює не тільки українських туристів, а й з країн найближчого зарубіжжя: Молдови, Білорусі та інших.

Це ідеальне, доступне місце, щоб за відносно невеликі гроші, швидко опинитися на Чорному морі всією сім'єю. Розміщення пропонує безліч баз відпочинку, пансіонатів, готелів (наприклад, "Гранд": grandhotel.com.ua), а також приватний сектор, більшість яких знаходяться практично на самому березі. По суті, вся Затока представляє собою суцільну першу або другу лінію.

Що відрізняє Затоку від інших курортів?

Досить подивитися у нас на сайті, які бази Затоки ціни пропонують, і стає зрозуміло, що присутня маса дійсно недорогих, привабливих варіантів. Якщо розташовані на курорті Затока бази відпочинку чимось не влаштовують, можна придивитися до приватних будинків в Затоці - ціни проживання в них будуть ще менше. Як видно, розкид цін на житло в Затоці досить широкий: щось підібрати «під себе» зможе кожен відпочивальник.

Чим цікава Затока 2019 плані відпочинку?

  1. У Затоці велике розмаїття кафе, клубів, ресторанів та їдалень.
  2. У кожному районі Затоки є свої ринки, на яких можна купити не тільки свіжі продукти, місцеве вино, рибу, а й сувеніри, а також все необхідне для гарного відпочинку.
  3. Затока володіє розвиненим транспортним сполученням з місцевою «перлиною біля моря» - Одесою, відвідати яку обов'язково слід. Що подивитися в Одесі? Це місто має безліч визначних пам'яток, цікавими для ознайомлення як самостійно, так і у складі екскурсійної групи.
  4. Є великий вибір водних розваг, що починаються з катання на «бананах», «плюшках», водних мотоциклах і аж до віндсерфінгу.
  5. Завдяки розташованому тут Дністровського лиману, повітря отримує змішання солоного морського повітря з прісним з лиману, що надає йому унікальності та цілющості.
  6. Особливо важливий фактор - доступне житло! Ціни починаються буквально з 5-7 $ з людини, в залежності від пропонованих умов, сервісу і комфорту.
  7. Навіть володіючи досить скромним бюджетом на відпочинок, в Затоці можна непогано відпочити.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ремонт і технічне ...
Наступна новина: Боль внизу живота ...

КОМЕНТАРІ