ДТП на вулиці Шевченка завдало міському господарству Чернігова збитків на суму понад 100 тис. грн

ДТП на вулиці Шевченка завдало міському господарству Чернігова збитків на суму понад 100 тис. грн

16.02.19 09:08 0 554
КП «Міськсвітло» Чернігівської міської ради інформує про відновлення освітлення вулиць Шевченка, Липинського, Лугової та Бжеського.

Упродовж 13-14 січня працівниками КП «Міськсвітло» виконувалися аварійно-відновлювальні роботи після того, як внаслідок ДТП 13 лютого на вул.Шевченка було збито дві залізобетонних електроопори та одну металеву, ще одну залізобетонну електроопору пошкоджено.

Через ці руйнування потребували заміни не тільки всі чотири опори, а й світильники та дорожні знаки. Частина міста тимчасово залишалася без освітлення.

Роботи з ліквідації наслідків аварії керівництво КП «Міськсвітло» організувало зразу після отримання інформації про ДТП. Зараз три залізобетонні опори вже замінені, також замінено світильники й відновлено мережу живлення вуличного освітлення. Ліхтарі на вулицях знову горять. Також підприємством замовлено матеріал для виконання заміни металевої опори та знаків.

Як розповів прес-службі міської ради керівник КП «Міськсвітло» В'ячеслав Николенко, при ліквідації наслідків аварії підприємство використало свою та залучену спецтехніку, а також придбані за кошти КП матеріали. За попередніми підрахунками, розмір завданих міському господарству збитків перевищує 100 тис. грн. За їх відшкодуванням підприємство буде звертатися до винуватця ДТП, а якщо той не відшкодує – то до суду.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбувся ...
Наступна новина: Ярослав Лагута разом із ...

КОМЕНТАРІ