На Тернопільщині відзначать 30-ту річницю виведення військ з Афганістану

На Тернопільщині відзначать 30-ту річницю виведення військ з Афганістану

16.02.19 09:32 0 480
Проблемні питання соціального та медичного забезпечення ветеранів Афганістану обговорили 12 лютого, під час зустрічі голови Тернопільської ОДА Степан Барна та обласної ради Віктор Овчарук з активом обласної Спілки ветеранів Афганістану.

Степан Барна подякував присутнім за співпрацю та наголосив на важливості підтримки воїнів Афганської війни та учасників бойових дій.

«Наше завдання зробити усе для того, щоб пам'ять про воїнів, які віддали своє життя під час бойових дій на території інших держав, жила вічно. Окрім цього, ми завжди повинні пам'ятати і турбуватися про їхні родини», - наголосив очільник області.

Також голова ОДА зазначив про можливу співпрацю ветеранів Афганістану з військовими навчальними закладами області, зокрема у напрямку патріотичного виховання.

В рамках відзначення 30-ї річниці виведення військ з Афганістану 13 лютого о 14.00 год. відбудеться презентація книги «Відлуння чужої війни» в обласній бібліотеці для молоді;

15 лютого о 12.00 год. – мітинг-реквієм у пам'ять про полеглих земляків біля меморіального комплексу в парку Національного відродження.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1602065153230397

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ