Особливості та переваги бластерів NERF

Особливості та переваги бластерів NERF

17.02.19 00:22 0 1557

З дитинства хлопчики не байдужі до найрізноманітніших видів зброї. Одні віддають перевагу класичним іграшкам - пістолети, гвинтівки та автомати, інші захоплюються історичною зброєю - мечами, луками та арбалетами, але в сучасному світі величезною популярністю користуються вироби, що застосовуються в міжгалактичних битвах - світлові мечі, і, звичайно ж, бластери.

Далі, ми розповімо про те, які особливості та переваги мають НЕРФ бластери (NERF - це один з найбільш відомих і улюблених брендів іграшкової зброї сучасних дітей і підлітків).

Іграшкова зброя Nerf від Hasbro - це найбажаніший подарунок будь-якого хлопчиська. З 1969 року зброю НЕРФ безперервно удосконалюється, кожен раз надаючи все більш цікаві та потужні розробки своїх секретних лабораторій.

Особливості та переваги бластерів NERF:

  1. На екранах бластер стріляє лазерним променем, миттєво спопеляючи цілі орди кровожерливих ворогів. У реальному ж світі в якості зарядок для бластера можуть використовуватися м'які патрони або диски, виконані з поролону або інших безпечних матеріалів, які неспроможні завдати дитині шкоди. Також досить популярними є боєкомплекти, що включають в себе патрони з м'якими присосками на кінці. Завдяки їм в ході чергової зоряної війни ваш боєць не зіпсує свій одяг і не подряпається, наразившись на влучний постріл противника.
  2. Бластери Nerf, які випускаються брендом HASBRO, мають найрізноманітніші різновиди зарядів, які можна використовувати не тільки в дворових боях, а й тренуваннях на реалізованій в стандартній комплектації мішені: арбалети, що випускають стріли з присосками, бластери на воді, бластери, які мають обертовий барабан, міні-бластери або пістолети.
  3. Є бластери, які можуть стріляти тільки одиночними пострілами, а для старших дітей є напівавтоматичні моделі з великим магазином запасних патронів для швидкісної стрільби.
  4. Патрони виконані з м'яких матеріалів і не завдадуть шкоди здоров'ю, меблів і скла. У всіх бластерів дальність стрільби 20 метрів і більше. Фахівці компанії передбачили легкість перезарядки та невелика вага зброї для маленьких воїнів.
  5. Виробник випускає кілька цікавих серій космічної зброї. Пристрої класу Еліт, виконані в шикарному яскравому дизайні та стріляють стрілами з шумовим ефектом або світяться зарядами. Також вони можуть випускати або одну, або дві кулі одночасно. Серія «Війна», яка дозволяє не тільки брати участь в дворових баталіях, а й вправлятися у влучності, розвивати уважність та окомір. Зброя, що належать до оригінальної серії «Людина-Павук», що стріляє павутиною. Також в якості зарядів можуть використовуватися м'які поролонові диски. Дизайн зброї виконаний в стилі відомого фільму. Не можна не згадати та про серію водної зброї, що забезпечує відмінну пляжну розвагу та стріляє відразу декількома водяними струменями.
  6. Фантастичний зовнішній вигляд, запаморочливий дизайн, яскраві відтінки - ось чим відрізняються всі моделі цієї дитячої зброї.

Висновки

Бластери Nerf - це сучасна реалістична зброя, яка насправді стріляє, вражає хлопчиків і допомагає їм відчути себе впевнено під час сюжетно-рольової гри з однолітками.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества домов ...
Наступна новина: 7 самых важных ...

КОМЕНТАРІ