Cертифікат ТР ТC: Для чого потрібен?

Cертифікат ТР ТC: Для чого потрібен?

17.02.19 16:13 0 1219

Сертифікат Митного союзу (ТР ТС) - це один з дозвільних документів, який засвідчує відповідність якості продукції, що ввозиться в країни МС, тим вимогам, які прийняті Комісією ЄАЕС. Тому відповідь на питання: "Для чого потрібен сертифікат ТР ТС?", - гранично проста.

Без цього документа експорт і імпорт продукції в країни, які входять до складу ЄАЕС, надає неможливим. І якщо на території Російської Федерації ще продовжують діяти стандарти ГОСТ Р і національні технічні регламенти, за її межами, в Білорусії, Вірменії, Республіці Казахстан і в Киргизії без сертифіката ТС звернення підконтрольної продукції заборонено.

Саме тому, якщо ви плануєте розширювати бізнес і вести його на території Митного союзу, але у вас немає данного сертифікату тоді вам обов'язково потрібно його оформити. До речі, в Москві це можна зробити в центрі сертифікації "Линкс-АП": www.lynx-ap.ru.

Реалізація несертифікованої продукції є серйозним правопорушенням, яке тягне за собою штрафи, конфіскацію товару і призупинення діяльності підприємства. Тому не варто ризикувати благополуччям своєї компанії, заощадивши на послугах по сертифікації. Виробникам, які не знають, для чого потрібен сертифікат ТР ТС, слід задуматися над ймовірними наслідками допущеного адміністративного порушення.

Інші переваги сертифіката відповідності Технічному регламенту ТС

Говорячи про те, для чого потрібен сертифікат ТР ТС, не можна забувати і про деякі переваги, які забезпечує виробнику даний дозвільний документ. А їх не так вже й мало. Сертифікат відповідності Технічному регламенту ТС дозволяє:

  1. отримувати державні замовлення;
  2. брати участь в різних тендерах;
  3. користуватися більш вигідними умовами кредитування;
  4. активно залучати кошти інвесторів;
  5. страхувати майно, професійні ризики і відповідальність та ін. за доступними тарифами.

Крім того, для потенційних партнерів сертифікат відповідності Технічному регламенту ТС є вагомим аргументів на користь взаємовигідної співпраці. Авторитетне підтвердження високої якості продукції дозволяє істотно розширити свою клієнтську базу, а значить, поліпшити фінансові показники компанії.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Срочные займы: главные "+"

КОМЕНТАРІ