Житомирщина: перспективні проекти на 2019-2021 роки обрали жителі найменшої в області Високівської ОТГ

Житомирщина: перспективні проекти на 2019-2021 роки обрали жителі найменшої в області Високівської ОТГ

18.02.19 09:21 0 1869
Високівська ОТГ на Житомирщині – найменша громада в області, проте з великими досягненнями та успіхами. Завдяки ініційованій Президентом України реформи децентралізації за три роки існування цієї ОТГ жителі вже оцінили масштаби змін та прагнуть надалі розвивати свою територію. Десятки проектів планують реалізувати й у найближчі три роки.

Перспективний план розвитку Високівської ОТГ на найближчі три роки затвердили 15 лютого, жителі громади разом із головою ОДА Ігорем Гундичем під час виїзного засідання Ради регіонального розвитку.

— «Ваша громада – одна із перших, яка об'єдналася та повірила в децентралізацію, і вже тоді було зрозуміло, що ви зробили правильний крок. Думаю, що на всі ви відчуваєте результати реформи, навіть якщо говорити про це приміщення школи, в якій проходить засідання – ми спільно змогли її утеплити, зробити внутрішній ремонт. Я не говорю вже про дороги та інші речі, що зроблені у громаді. Це реальні справи. Впевнений, що проекти, які ви плануєте реалізувати протягом року важливі для вашої громади та її жителів», – сказав голова ОДА Ігор Гундич.

Під час голосування жителі Високівської громади разом із головою ОДА Ігорем Гундичем підтримали перспективні плани розвитку ОТГ на 2019-2021 роки. Серед них об'єкти, які вже невдовзі стануть «символами змін»:

* ремонт доріг: Некраші-Високе-Головино-Свидя, Забріддя–Городище, Трокович-Гадзинка;

* будівництво комплексу (дошкільний навчально-виховний заклад) з благоустроєм території в с. Високе;

* амбулаторія на 1-2 лікаря з житлом у с. Високе;

* спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям у с. Забріддя;

* придбання шкільного автобуса;

* створення нових кабінетів фізики, математики, географії, хімії, біології.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі звернення ...

КОМЕНТАРІ