Форекс: що потрібно знати про валютну торгівлю

Форекс: що потрібно знати про валютну торгівлю

18.02.19 17:03 0 1020

Якщо ви плануєте стати учасником ринку Forex, вам обов'язково потрібно отримати інформацію про торгівлю валютою, перш ніж почати. Перед тим, як приступити до трейдингу, потрібно вивчити такі основи ринку, як: зміна цін на валюти.

Потрібно мати уявлення про те, які дані слід відстежувати на ринку, оскільки вони допомагають приймати правильні рішення. А розповість нам про це співробітник форекс-брокера Pelliron (більш детальну інформацію про якого можна прочитати на сайті 100voprosov.net).

Основи торгівлі на фінансових ринках

  1. Валюти торгуються парами. Основна ідея полягає в тому, що вартість валюти утримується по відношенню до іншої валюти, тому ви робите ставку на те, що одна валюта буде коштувати більше, ніж інша. Наприклад, якщо ви вважаєте, що євро буде рости в ціні в порівнянні до долара США, ви повинні зробити торговельну угоду євро в якості базової та долара США в якості валюти котирувань.
  2. Ще один фактор, який слід пам'ятати, полягає в тому, що, угоди можуть бути зроблені з будь-якого місця. Тому не потрібно чекати відкриття біржі у власній країні, оскільки ви можете торгувати на зовнішньому ринку. Єдине, коли ринки закриваються на вихідні, ви все одно зможете торгувати (хоча, вихідні будуть проходити в різний час в різних частинах світу).

Що потрібно знати?

Майте на увазі, що торгівля на Форекс не для всіх, і, зібравши якомога більше інформації про торгівлю валютами, ви можете убезпечитися від серйозних неприємностей пізніше. Для істотного заробітку на цьому ринку знадобляться всілякі навички та знання, тому наявність прибуткової стратегії має величезне значення. Багато людей починають з відкриття демо-рахунки, оскільки це дозволяє імітувати справжній ринок, але без вкладення реальних грошей з вашого боку. Таким чином, ви можете розробити свою стратегію торгівлі на ринку Форекс, не ризикуючи власними грошима.

Після того як ви будете готові до реальної торгівлі, ви можете зв'язатися з брокером Pelliron і почати роботу. Як тільки ви відкриєте свій обліковий запис у брокера, ви зможете отримувати реальні гроші з проведення операцій на реальному ринку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Жіночі штани: основні ...
Наступна новина: Чому важливо вибрати ...

КОМЕНТАРІ