Пластикові вікна: переваги

Пластикові вікна: переваги

18.02.19 21:01 0 2296

Під час капітального ремонту виникає необхідність міняти вікна. Деякі люди віддають перевагу натуральній сировині та вибирають дерев'яні вікна, і вага ж, більшість власників схиляє свій вибір в сторону установки пластикових конструкцій. Металопласткові вікна мають свої переваги перед дерев'яними, і їх чимало. Давайте ж їх розглянемо, а розповість нам про це співробітник компанії "СтройКапитал": www.komfortspb.com/plastikovyye-okna, в якій безпосредньо можна придбати ПВХ вікна в СПб.

Основні переваги пластикових вікон:

  • Довгий термін служби. Це, мабуть, одне з головних переваг пластикових вікон. Середній термін експлуатації вікна на металевому каркасі може становити 15-25 років. Це в кілька разів довше, ніж термін служби вікон з дерева. Звичайно, все залежить від міцності конструкції та грамотності установки, але в цілому пластикові вікна служать довго.
  • Доступність. Вартість вікон з пластика сьогодні настільки лояльна, що дозволяє за один раз поміняти всі конструкції в 2-х і 3-х кімнатних квартирах.
  • Теплозахист. Пластикові вікна мають підвищену стійкість як до знижених, так і підвищених температур. Герметична конструкція дозволяє зберігати тепло в приміщенні взимку і прохолоду в жаркий сезон. Про дерев'яних вікнах цього сказати не можна, адже дерево - відмінний провідник тепла. Найоптимальніший варіант - склопакет двокамерний з трьома шибками. Така конструкція надійно захистить від холоду і спеки.
  • Шумоізоляція. Завдяки герметичності та щільності матеріалу пластикові вікна відмінно поглинають шум. Ви зможете забути про настирливих звуках за вікном і вдосталь насолодитися сном або вихідним днем. При необхідності можна встановити додаткові звукоізоляційні системи - це найчастіше практикується в галасливих частинах міста.
  • Вологостійкість. Гарне якісне пластикове вікно не буде деформуватися під впливом вологи. Пластик не вбирає вологу - вона стікає по рамі. Завдяки цьому, вікно не поміняє свою форму і прекрасно перенесе сезон дощів.
  • Легкість установки. Процес монтажу пластикового вікна триває не понад годину, а з дерев'яною конструкцією доведеться повозитися довше.
  • Гарний вигляд. Пластикові вікна можуть бути виготовлені навіть "під дерево", що робить їх універсальними.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Lemard: дверные арки на ...

КОМЕНТАРІ