Тижневий календар культурних заходів у Чернігові

Тижневий календар культурних заходів у Чернігові

19.02.19 08:02 0 540
Від грудня минулого року ентузіасти в Управлінні культури Чернігівської міської ради почали робити узагальнену афішу культурних заходів у Чернігові на кожен наступний тиждень - і викладати її в Інтернет.

Сюди включаються всі заходи з вільним доступом, де б вони не проводилися.

Така афіша – річ зручна, а ідея, в принципі, не нова і пропонувалася багатьма чернігівцями. Але ідею треба було ще втілити – а це важче ніж просто поговорити. Зараз появі цих афіш допомагає одразу кілка людей, кожен з яких відповідає за свою частину у зборі даних та верстці. Тож принагідно варто подякувати за цю гарну справу, зокрема, працівникам Інформаційного центру централізованої бібліотечної системи та працівникам міського Туристично-інформаційного центру.

Афішу на кожен наступний тиждень робитимуть і надалі. Упорядники вдячні кожному, хто допоможе її поширенню в соцмережах. Вони раді, якщо чернігівці та гості міста завдяки їх роботі знайдуть і оберуть у Чернігові саме ту культурну подію, яка відповідає смакам кожного. А якщо котроїсь із подій у календарі поки що нема – не біда, звертайтеся в Управління культури та туризму Чернігівської міської ради та пропонуйте доповнення.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какие существуют виды ...
Наступна новина: Житомирщина очікує на 7 ...

КОМЕНТАРІ