Реалізовуйте свій потенціал: гранти,конкурси та навчальні програми

Реалізовуйте свій потенціал: гранти,конкурси та навчальні програми

19.02.19 10:39 0 779
Грант від ОДА-2019

Реалізуй ідею, яка змінить суспільство! Встигни до 4 березня подати конкурсну заявку на грант від Житомирської ОДА.

Загальний фонд фінансової підтримки у 2019 році становить 1 млн 500 тис. грн.

Конкурсні пропозиції прийматимуться за адресою: м. Житомир, майдан імені С.П. Корольова, 1, каб. 236 (управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації). Контактний телефон: (0412) 47-50-19.

Деталі ТУТ.

Молодь змінить Україну

Програма від Фонду родини Богдана Гаврилишина для молодих патріотичних українців, активних у громадському житті країни, які готові бути рушійною силою ефективних змін в Україні з урахуванням європейського досвіду.

МЗУ-2019 відбуватиметься у таких містах, як: Біла Церква, Дніпро, Івано-Франківськ, Житомир, Луцьк, Одеса, Слов'янськ, Умань, Харків та Чернівці.

Для кого:

* Молодь віком 20-35 років;

* Представники місцевих органів влади та самоврядування, громадські активісти, представники соціально-відповідального бізнесу та медіа;

* Мають ідеї проектів місцевого розвитку;

* Володіють іноземними мовами (оскільки учасники в разі успішного проходження перших етапів програми матимуть змогу участі у навчальній поїздці до європейської країни, знання англійської мови є важливим критерієм відбору).

Дедлайн – 14 березня.

Деталі - https://bhfamily.org/proekty/molod-zminyt-ukrayinu/#more-219.

Відкрито прийом заявок на Unlock 2019 у Празі

Unlock - щорічна платформа Prague Civil Society Centre, присвячена темі інновацій у громадському секторі і питанням застосування нових технологій для розширення можливостей громадянського суспільства в Східній Європі і Центральній Азії.

Unlock збере в Празі на два дні лідерів та новаторів у сфері нових технологій, медіа, бізнесу і активізму. Головна мета події — збагатити життя громадянського суспільства регіону новими порадами, прийомами і навичками.

Місце: Прага.

Мови: англійська та російська.

Хто може подати заявку: активісти, організатори кампаній, співробітники громадських організацій.

Дедлайн – 3 березня.

Деталі ТУТ.

Конкурс для журналістів на найкращий матеріал про євроінтеграцію від Євросоюзу

Проект ЄС Association4U разом із Офісом Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України оголошують третю хвилю конкурсу журналістських публікацій у регіональних засобах масової інформації на найкращий матеріал про євроінтеграцію «Угода про асоціацію: шлях змін».

Конкурс триває до 30 квітня 2019 року. Конкурсні матеріали можуть стосуватися будь-яких аспектів європейської інтеграції та впровадження Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Найкращих визначить журі із відомих медійників та експертів з питань європейської інтеграції.

Переможці отримають оплачувану участь у Львівському медіафорумі 2019 (Lviv Media Forum 2019) та запрошення на церемонію нагородження за участі Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України у травні в Києві.

Деталі - http://www.association4u.com.ua/index.php/en/2-uncategorised/277-journalist-competition.

Cтипендії на участь у Літній школі слов'янських студій в Чехії

Міністерство освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки виділило 4 стипендії для українських студентів і викладачів вишів на участь у Літній школі слов'янських студій, що проходить у Чехії. Пропозиція зацікавить тих, хто вивчає чеську мову або хоче покращити її знання.

Термін подачі заявок – 6 березня 2019.

Усі витрати, пов'язані з перебуванням та навчанням, покриває чеська сторона.

Деталі - https://euprostir.org.ua/opportunities/138735?fbclid=IwAR2wpgQq3uJ4hBzJYsu5wnMYqwFVhQ4qE3ryBsqU_szZ5kY_us9aqdaYVpM

Відкрито набір на літній освітній проект «Школа успіху»

Для тих, хто має амбітні плани на майбутнє та бажає знайти команду, проводиться літній освітній проект «Школа успіху». Для підлітків 14-15 років – це можливість корисно провести літо, опанувати навички, необхідні людині у XXI столітті. Щоб зробити свідомий вибір майбутньої професії, на проекті учасники познайомляться з успішними підприємцями та соціальними ініціативами. Восени випускники влаштують локальний проект для 30 однолітків в своєму місті чи селі. Так вони застосують набуті знання на практиці та стануть лідерами у своїй громаді.

Заповнюй анкету до 28 лютого: tinyurl.com/yac7ckjh.

Більше про проект: tinyurl.com/y7p5qudn.

Українська Соціальна Академія оголошує набір на програму «Суспільна етика і лідерство»

Українська Соціальна Академія оголошує набір на чотиримісячну навчальну програму «Суспільна етика і лідерство», спрямовану на розвиток лідерського потенціалу та вивчення українських і світових практик впровадження етичних стандартів в соціальні ініціативи та бізнесові структури. В рамках програми передбачаються гранти на проведення досліджень, що сприятимуть досягненню цілей сталого розвитку в Україні.

Обовязковою умовою отримання грантів є реєстрація та участь в навчальній програмі, формулювання чітких задач та цілей, планування етапів реалізації та очікуваних результатів під супроводом організаторів та викладачів програми, а також презентація проектів власних досліджень на демо-днях в Києві.

Більше інформації та реєстрація

http://ethical-leader.tilda.ws/?fbclid=IwAR2DRz_Bsd9e3uhizkhdda2qJvLbdFb_27Ui_P9nwm6Y1q9BpAdnodJ5GkI.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Школі амбасадорів ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ