"WizArt ORGANIC": Кращі пігменти для перманентного макіяжу

19.02.19 15:26 0 1601

Якщо вам потрібно підібрати пігменти для звичайного тату або ж перманентного макіяжу (ПМ), тоді вам варто знати, що дешеві, неякісні фарби шкідливими для людського здоров'я, а також погіршують саме кінцевий результат. В основному це відображається на передачі кольору (з часом ви можете побачити різні небажані відтінки, а також втрату насиченості кольору). Саме тому, краще вибирати пігменти від відомих, перевірених часом компаній.

У категорії фірмової продукції особливе місце займає ТМ "ВiзАрт Органік", яка вже встигла зайняти гідне місце на міжнародній арені. До речі, в Україні її можна купити в інтернет-магазині wizart-pigments.com.ua. Ви запитаєте: "А чому саме вона?". Та тому що, виробництво пігментів цього бренду відбувається точно у відповідності з діючими в даній галузі стандартами, а це гарантує їх високу якість. Крім того, ці пігменти мають ряд "+", яких немає у дешевих зразків.

Пігменти "ВiзАрт Органік": Особливості

Перед тим, як придбати продукцію даної ТМ, важливо дізнатися про особливості продукції даного бренду, а також оцінити її "+":

  • По-перше, ці пігменти набагато якісніше, ніж дешеві фарби маловідомих брендів.
  • По-друге, цю продукцію рекомендують майстри відомих тату-салонів, що, в свою чергу, вже є показником.
  • По-третє, при виконанні ПМ або татуажу, не спостерігається втрата відтінку. Наприклад, втрати насиченості продукції "WizArt" від 10 до 20%, а в дешевих зразків цей показник доходить до 45 %.
  • По-четверте, використання штучних барвників істотно покращує характеристики пігменту. Аналогічні барвники широко застосовуються при виготовленні фармацевтичних препаратів, а також харчових продуктів.
  • По-п'яте, контури татуажу чудово візуалізуються, виходять рівними та дуже чіткими.

Пам'ятайте: якість пігментів безпосередньо впливає на естетичність готового татуажу. Навіть найкращий майстер не зробить вам якісний татуаж низькоякісними пігментами. Тому, покупка пігментів ТМ "WizArt" виправдовує себе на 100 %.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Почему тускнеет экран ...

КОМЕНТАРІ